Ladataan

Sales Champion Kotimaan Energialle, Helsinki

Perustiedot

Sijainti: Helsinki
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 26.06.2017
Toimiala: Talous

Kuvaus

Kotimaan Energia Oy on maanlaajuisesti toimiva itsenäinen sähköyhtiö, joka myy sähköä kilpailukykyiseen hintaan koko Suomeen. Yhtiö on osa luotettavaa norjalaista Hafslund-konsernia. Hafslund on Norjan suurin verkkoyhtiö ja merkittävä uusiutuvan energian tuottaja, jolla on yli miljoona asiakasta Pohjoismaissa. Kotimaan Energia Oy:n liikevaihto vuonna 2016 oli 28 miljoonaa euroa ja yritys työllistää 50 alan ammattilaista. Olemme nuori, dynaaminen ja mutkaton organisaatio.

Haemme nyt Kotimaan Energian uuteen kasvavaan huipputiimiin SALES CHAMPIONIA vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Salmisaareen. 

Työtehtäviisi kuuluu olemassa olevien asiakkaidemme laadukas asiakaspalvelu ja tuotteidemme ja palveluidemme myynti puhelimitse ja sähköpostitse. Haluamme taata asiakkaillemme loistavan ja pitkän asiakassuhteen ja sinä tulet olemaan avainpelaaja tässä. Luonteellesi on ominaista tarttua haasteisiin oma-aloitteisesti ja innokkaasti. Otat rohkeasti ja mielelläsi yhteyttä asiakkaisiimme ja löydät heille sopivat ratkaisut onnistuneen asiakassuhteen jatkamiseksi. Päivittäinen työmme pitää sisällään mm. sähkösopimusten uusimista ja lisäarvopalveluiden myyntiä, pääsääntöisesti puhelimitse. Työkuvaan ei sisälly uusasiakashankintaa.

Tiiminä olemme uusi, ja meillä on halu kehittyä ja kehittää tekemisiämme. Tehtävämme on asiakassuhteiden ja erinomaisen asiakaskokemuksen kehittäminen ja varmistaminen kasvun saavuttamiseksi.  Haluatko olla osa tätä menestystarinaa?

Odotamme sinulta:

- Olet positiivinen ja innostunut ja kiinnostunut nimenomaan myyntityöstä
- Olet rohkea ja haluat kehittää ja kehittyä
- Oma-aloitteellisuutta, vastuullisuutta ja kykyä itsenäiseen työntekoon
- Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot
- Suomen- ja englanninkielen taitoa. Ruotsin osaaminen on eduksi

Tarjoamme sinulle:

- Vakituisen työpaikan 
- Mielenkiintoisen työtehtävän asiakaspalvelun ja myynnin parissa
- Nuorekkaan ja dynaamisen tiimin, joka puhaltaa yhteen hiileen
- Kilpailukykyisen kuukausipalkan sekä mahdollisuuden vaikuttaa palkkaan myös oman työpanoksesi kautta
- Kattavan perehdytyksen työtehtäviin


Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, täytä työhakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.6.2017. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisäkysymykset Rekrytointipalvelu Sihdin konsultilta Susanne Gustafsson p. 050-444 4471 arkisin 9-15 tai susanne@sihti.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut