Ladataan

Service desk -asiantuntija, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 08.07.2018
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Finnpos Systems Oy on ruotsalaiseen OS-Groupiin kuuluva IT-ratkaisuja toimittava yritys, joka on keskittynyt vaativiin maksamisen järjestelmiin ja niiden asiantuntijapalveluihin ravintola- ja huoltamoaloilla. Finnpos Systems Oy on huoltamo- ja ravintolajärjestelmätoimittajien markkinajohtaja. Strategiamme on erikoistua näille kahdelle erityisosaamista vaativalle toimialalle. Finnposin palveluksessa on yli kuusikymmentä asiantuntijaa. Tuotteidemme ja palveluidemme laadun takaa yli 20 vuoden kokemuksemme huoltamo- ja ravintolajärjestelmien kehittämisestä.

Etsimme nyt asiakkaallemme Finnposille asiakaspalveluhenkistä ja tarkan työotteen omaavaa SERVICE DESK -ASIANTUNTIJAA. 

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana Finnposin viisihenkistä service deskiä. Työtehtäväsi on monipuolisten palvelupyyntöjen vastaanottaminen ja selvittäminen. 

Sinulla on tehtävään vaadittava IT-puolen koulutus (esim. datanomi tai IT-tradenomi) sekä aiempaa kokemusta helpdesk- / servicedesk-työstä tai vastaavasta asiakaspalvelutehtävästä. Nautit asiakasrajapinnassa toimimisesta ja asiakkaiden ongelmanratkaisusta. Osaat pitää langat käsissäsi kiireellisissäkin tilanteissa eikä keskittymisesi herpaannu työkuorman ajoittain ruuhkautuessa. Työskentelytapasi on tarkka, pitkäjänteinen ja järjestelmällinen ja omaat hyvät sosiaaliset taidot sekä ratkaisukeskeisen otteen. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englannin kielelläkin. Ruotsin kielen taito luetaan eduksesi. Tehtävässä menestyy parhaiten ulospäinsuuntautunut ja tiimityötaitoinen henkilö, jolla on halu oppia uutta ja kehittyä tehtävissään.

Pääset osaksi motivoitunutta ja osaavaa tiimiä. Saat työssäsi tukea ja opastusta, sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Positiossa löytyy kehittymismahdollisuuksia ja mahdollisuus keskustella jatkosta yrityksessä. 
Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa pikaisesti! Haastattelemme tehtävään jo hakuaikana. Hae paikkaa liittämällä mukaan CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Anna-Leena Mustonen, puh. 050 386 9112 (ti-to klo 9-10). 


Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut