Ladataan

Siivoojia projektiluonteisiin töihin, Helsinki

Perustiedot

Sijainti: Helsinki, Vantaa
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika alkaa: 30.07.2019
Hakuaika päättyy: 18.08.2019
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhteen luonne: Osa-aikainen

Kuvaus

Etsimme asiakkaallemme pääkaupunkiseudulle siivoojia projektiluonteisiin töihin. Projektien kesto vaihtelee muutamasta päivästä pariin viikkoon. Siivoustyöt tapahtuvat pääkaupunkiseudulla sijaitsevissa kohteissa. Töitä tehdään 7,5 tunnin vuoroissa. Työtä tehdään usein päivävuoroissa arkisin, mutta myös projektista riippuen tarjolla saattaa olla myös viikonloppu- sekä iltavuoroja.


Työ on laitossiivousta, johon kuuluu muun muassa kohteissa imurointia ja pölyjen pyyhkimistä. Aiempi työkokemus siivoustyöstä katsotaan ehdottomasti hyödyksi, mutta se ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Tärkeintä tehtävässä on reipas asenne ja motivoituneisuus uusia tehtäviä kohtaan. Ohjeistukset työssä ovat suomeksi, joten tehtävässä vaaditaan suomen kielen ymmärtämistä. Haemme tehtävään joustavia tekijöitä, joilla on ripeä ote työntekoon. Hyvästä fyysisestä kunnosta on myös apua työssä.


Projektiin voi työllistyä nopeallakin aikataululla, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään! Lisätietoja tehtävästä voi kysyä Viivi Sunilta, viivi.suni@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut