Ladataan

Sisustuskirvesmies, Jyväskylä

Perustiedot

Sijainti: Jyväskylä
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 23.10.2018
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Rakentaminen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Kiinnostaisiko monipuoliset ja antoisat työtehtävät loistavassa työporukassa?

Nyt haetaan Jyväskylän alueelle SISUSTUSKIRVESMIEHIÄ. Työntekijöitämme työskentelee monipuolisesti isommilla ja pienemmillä työmailla, sekä uudis -että saneerauskohteissa. Sisustuskirvesmiehiltä odotamme rakennusalan koulutusta ja/tai aiempaa työkokemusta rakennusalalta.

Voit olla alan kivenkova tekijä tai hieman alan kokemusta omaava tuleva ammattilainen. Ahkera ja reipas työote ja kyky tulla toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa ovat avain tehtävissä menestymiseen.

Voimassa oleva työturvallisuuskortti on edellytys työmaalle pääsyyn, ja omakustanteisia työturvakoulutuksia järjestetään toimistollamme joka torstai. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja palkkaus kokemuksen perusteella kuitenkin vähintään rakennusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Rennon ilmapiirin ja hyvän työporukan lisäksi Sihti tarjoaa työntekijälle täsmällisen palkanmaksun ja hyvät työvarusteet.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Salminen 050-4444428. Laita rohkeasti hakemusta tulemaan tai tule pistäytymään toimistollamme Kolmikulmassa (os. Puistokatu 2-4, sisäänkäynti Ilmarisenkadun ja Kalevankadun kulmauksessa).

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut