Ladataan

TEAM25 - Tampere-talon juhlavuoden tiimi, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 25.02.2015
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Talous
Työsuhteen luonne: Osa-aikainen

Kuvaus

Mitä sinä osaat? 

Tampere-talo hakee noin 25-vuotiaita nuoria juhlavuoden tiimiinsä toteuttamaan talon 25-v. synttäritapahtuman. Tiimiin valittavat nuoret saavat tapahtuman tuottamisessa vapaat kädet ja käyttöönsä Tampere-talon tilat ja osaamisen.

Tiimilla on mahdollisuus luoda aivan uudenlainen tapahtumakonsepti. Se saa rakentaa sisällöt ja vastata myös tuotannon kannattavuuden suunnittelusta Tampere-talon avustuksella.

Tiimiin haetaan erilaisista taustoista tulevia ja erityyppisiä taitoja hallitsevia nuoria. Työkokemusta ei edellytetä, mutta sitäkin enemmän intohimoa, ideoita ja innostusta, tiimityö- ja viestintätaitoja ja aikaansaavaa asennetta. 

Nuoret saavat itsellensä tapahtuman tuoton ja pääsyn talon konsertteihin vuoden aikana. Tampere-talo haluaa tarjota nuorille arvokasta työkokemusta kulttuurin parissa ja edistää näin heidän työllistymistään tulevaisuudessa. Suoranaista palkkaa ei makseta.

Lisätietoja hausta Tampere-talon puolelta antaa ohjelmapäällikkö Marko Stenström, puh. 050 579 9226, marko.stenstrom@tampere-talo.fi.

Haku on käynnissä 25.2. asti, jolloin nuorten tiimi julkaistaan. Hakijoita kutsutaan haastatteluihin jo hakuaikana.

Katso video: https://www.youtube.com/watch?v=JkiD0Ips5A8

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut