Ladataan

Taksitarkastusliiketoiminnan vetäjä, Helsinki

Perustiedot

Sijainti: Helsinki
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika alkaa: 23.11.2017
Hakuaika päättyy: 08.12.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Haemme asiakkaallemme Taksi Helsingille Taksitarkastusliiketoiminnan vetäjää Helsingin Metsälään vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopimuksen mukaan. 

Toivomme sinulta:

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva, vähintään AMK tason koulutus ja muutaman vuoden monipuolinen kokemus työhön soveltuvista tehtävistä. Tärkeää on, että sinulta löytyy taksialan tai esim. logistiikan puolelta ymmärrystä ennestään. Lisäksi sinulla tulisi olla hyvää esimieskokemusta ja ymmärrät laatujärjestelmien tärkeyden.
 
Olet tarkka, oma-aloitteinen ja aikaansaava tiimipelaaja, jolla on itsenäinen ja tarpeen vaatiessa jämäkkä ote työhön. Omaat myös luovaa ajattelutapaa, hyvää toiminnan kehityskykyä sekä huumorintajua ja tulet luontevasta toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on lisäksi erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä halu oppia ja kehittyä työssäsi. Toimenkuvaan on mahdollisuus päästä vaikuttamaan oman osaamisen ja mielenkiinnon kohteiden mukaan.
Kommunikoit suomen lisäksi sujuvasti myös englanniksi. 

Tehtäviisi kuuluu:

Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa:
•	Laadun ylläpito, kehittäminen ja kouluttaminen
•	Taksiliikenteen kentän ohjaus
•	Vastata noin 6 henkilön taksitarkastajatiimistä
•	Oman liiketoiminnan osalta budjetointi ja liiketoimintasuunnitelmien teko

Tehtävässäsi raportoit toimitusjohtajalle.

Tarjoamme sinulle:

Taksi Helsinki tarjoaa mukavat ja innostuneet työkaverit, vakituisen työpaikan vakavaraisessa yrityksessä, sopimuksen mukaisen palkan sekä monipuoliset työtehtävät, joissa pääset ideoimaan, kehittämään ja toteuttamaan Suomen suurimman taksiyhtiön toimintaa ja laatua.
 
Hae pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitamme heti haastattelut! Liitä mukaan CV, hakemus ja palkkatoive. Haku päättyy 8.12.2017.
 
Lisäkysymykset Rekrytointipalvelu Sihti Oy - Adecco Finland Oy / Susanne Gustafsson puh. 050 444 4471 arkisin klo 9–15 tai susanne@sihti.fiHae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut