Ladataan

Taloushallinnon osaaja Kapasity Oy:lle, Vihti

Perustiedot

Sijainti: Vihti
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika alkaa: 01.10.2018
Hakuaika päättyy: 17.10.2018
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Talous
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Kapasity on yli 30-vuotias suomalainen jätealan perheyritys, jolle on kertynyt huimasti kokemusta tuhansista laitetoimituksista. Yhtiö suunnittelee ja valmistaa jätepuristimia tehtaallaan Järvenpäässä sekä tuo maahan muun muuassa paalaimia, murskaimia, jäte- ja pyykkikuiluja sekä briketöintilaitteita.


Kapasity Oy on siirtämässä tuotantoaan isompiin tiloihin Nummelaan ja etsimme nyt heille TALOUSHALLINNON MONIOSAAJAA tukemaan yrityksen kasvutavoitteita.

Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä erityisesti pienessä yrityksessä. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä halukkuutta sitoutua työhön pitkäksi aikaa. Yritys muuttaa toimintojaan vaiheittain Järvenpäästä Nummelaan loppuvuoden 2018 aikana, joten hakijoilla tulee myös olla valmius työskennellä Järvenpäässä ennen muuton toteutumista.

Taloushallinnon osaajana työskentelet kolmen henkilön tiimissä ja tehtäväkenttäsi kattaa laajasti pienen yrityksen koko taloushallinnon työt. Työnkuvaasi sisältyy monipuolisesti palkanlaskentaa, kirjanpitoa, osto- ja myyntireskontraa sekä muita taloushallinnon tehtäviä. Olet tottunut käyttämään erilaisia taloushallinnon järjestelmiä, ja isona etuna on kokemus seuraavista ohjelmista:

-Analyste
-Basware Banking
-SoftOne SAUMA
-FileZilla.

Persoonana olet järjestelmällinen ja suunnitelmallinen sekä suhtaudut intohimoisesti taloushallinnon eri osa-alueisiin. Sinulta löytyy myös joustavuutta työtehtäviä kohtaan ja pystyt tarvittaessa auttamaan muita työkavereitasi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan päivätyön alansa johtavassa yrityksessä. Valitun henkilön kanssa solmitaan alkuun kuuden kuukauden työsuhde henkilöstövuokrauksen kautta, jonka jälkeen tahtotilana on vakinaistua Kapasityn palvelukseen. Lähetä hakemuksesi ja CV:si kotisivujemme www.adecco.fi kautta. Hae tehtävää nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Adeccon henkilöstökonsultti Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut