Ladataan

Taloushallinnon osaaja, Vihti

Perustiedot

Sijainti: Vihti
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 15.10.2017
Toimiala: Talous

Kuvaus

Exova Group PLC on yksi maailman johtavia testauslaboratoriopalveluja tarjoavista organisaatioista. 25.000 asiakasta ympäri maailman luottaa Exovan 4200 asiantuntijan kykyyn testata tuotteiden, järjestelmien ja toimintojen turvallisuutta, laatua ja suorituskykyä sekä Exovan tukeen testaukseen liittyvissä kysymyksissä. Exova Group PLC:n liikevaihto 2016 oli £328m.

Exova Metech Group on, Exova Group plc:hen kuuluva, metrologia-, kalibrointi- ja mittauslaitepalvelujen tarjoaja, jonka palveluksessa on 400 kalibroinnin ammattilaista 8 maassa ja 24 palvelukeskuksessa. 
Suomessa Exova Metech Oy on alan johtava toimija ja tarjoamme palveluitamme asiakkaillemme neljällä toimipaikallamme Oulussa, Vaasassa, Sastamalassa ja Vihdin Nummelassa sekä paikan päällä asiakkaan tiloissa 18 ammattilaisen voimin. Täydenpalvelun tarjoajana voimme toimia yhtenä kontaktipisteenä asiakkaillemme, olipa kyse sitten laitteiden kalibroinnista, huollosta, mittaamisesta tai mittauslaitteiden hallinnasta. Liikevaihtomme vuositasolla on n. 2.4 M€.

Asiakkaamme hakee kauttamme
TALOUSHALLINNON OSAAJAA vakinaiseen työsuhteeseen.

Pääasialliset työtehtävät ovat kirjanpito, osto- ja myyntireskontran hoitaminen sekä asiakaspalvelutiimin auttaminen. Työtehtävä on uusi joten pääset mukaan rakentamaan taloushallinnon toimivaksi, vaikuttamaan työkuvaasi ja kasvamaan omassa roolissasi tulevaisuudessa vaikkapa controllerin tehtäviin. Työtehtävään perehdytetään ja tukea työhön löytyy jatkossakin.  Voit olla juuri valmistunut taloushallinnon osaaja jolla jo hiukan työkokemusta alalta tai jo enemmänkin taitoja työelämästä kerryttänyt ammattilainen.

Toivomme sinulta:
- Kirjanpitotaitoa
- Ymmärrystä osto- ja myyntireskontran hoitamisesta
- Tarkkuutta ja täsmällisyyttä
- Sosiaalisuutta ja yhteistyökykyä
- Omatoimisuutta
- Englanninkielen taitoa
- Isona plussana katsotaan palkanlasku- ja ruotsinkielen taitoa

Työn aloitus sopimuksen mukaan, toiveena kuitenkin lokakuu loppupuolella tai viimeistään marraskuun alkupuolella.
Haluttaessa voi työ olla aluksi osa-aikainen mutta valmius kokopäivätyöhön on oltava jatkossa.

Exova Metech Oy tarjoaa erinomaisen mukavat työkaverit, vakaan työpaikan ja mahdollisuuden kasvaa roolissasi jatkossa.  Palkkaus sopimuksen mukaan.

Jos koet että tämä monipuolinen ja itsenäinen taloushallinnon työ on sinun paikkasi, laita hakemus tulemaan ja liitä siihen cv sekä palkkatoive. Haastattelut aloitamme heti.
Tiedustelut ja kysymykset alkaen  Rekrytointipalvelu Sihti Oy / Susanne Gustafsson arkisin 8-16.99 numerosta 050-444 4471 tai susanne@sihti.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut