Ladataan

Team Leader - Rakentaminen, Pääkaupunkiseutu

Perustiedot

Sijainti: Pääkaupunkiseutu
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 31.10.2018
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Rakentaminen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Onko Sinulla paloa myyntityöhön, asiakkuuksien hallintaan ja esimiestyöhön? 

Etsimme Team Leaderia vastaamaan Rekrytontipalvelu Sihti Oy:n Vantaalla sijaitsevan Rakentamisen -yksikön päivittäisen liiketoiminnan organisoinnista ja kehittämisestä. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Kyvykkään ja halukkaan henkilön on mahdollista ottaa vastuulleen sekä pääkaupunkiseudun Rakentamisen että Vantaan Industrial & Logistics -tiimit. 

Vastuullasi on myyntityötä ja asiakkuuksien hallintaa sekä taustasi riippuen mahdollisesti myös rekrytointia ja resursointia. Toimit lisäksi pienen tiimin esimiehenä, organisoit päivittäistä toimintaa ja valmentavalla otteella viet tiimiä kohti huippusuorituksia. Rakennat yhteistyötä niin tiimin sisällä kuin muidenkin tiimien kesken. Huolehdit yksikön tuloksellisuudesta ja kehität liiketoimintaa yhdessä esimiehesi kanssa. 

Toivomme sinulta kokemusta henkilöstöpalveluista, rakennusalalta tai muusta B2B -liiketoiminnasta. Arvostamme aikaisempia näyttöjä tuloksekkaasta myyntityöstä, asiakassalkun kasvattamisesta sekä asiakastyytyväisyyden kehittämisestä. Esimieskokemus on etu.Tarvitset työssäsi osaamista sopimusten hallinnasta ja tunnet myös työsuhdeasioiden perusteet. Nautit vuorovaikutustilanteista, haluat haastaa itsesi ja sinulla on innostunut ja aktiivinen asenne työntekoon. Yhteen hiileen puhaltaminen ja yhdessä tuloksista iloitseminen on sinulle tärkeää. 

Tarjolla on vastuullinen tehtävä pienen ja ammattitaitoisen tiimin esimiehenä. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytysohjelman ja lupaamme valmentaa sinua urallasi eteenpäin. Työssäsi sinua tukee hauska ja kannustava työyhteisö, joka on sitoutunut yhteisen menestyksen saavuttamiseksi. 
 
Ilmoita kiinnostuksestasi 31.10.2018 mennessä Jori Vileniukselle (jori.vilenius@sihti.fi). Vilkulta saat myös lisätietoja tehtävästä (p. 050 444 4454).Rekrytointipalvelu Sihti Oy kuuluu kansainväliseen Adecco Groupiin, joka on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys.

Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Adeccon Suomen toimipisteissä työskentelee yhteensä 160 toimihenkilöä. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin yli 3000 ammattilaista eri aloilla. Adecco Finland Oy on yksi maaliskuussa Great Place to Work® -sertifikaatin saaneista 19 organisaatioista, jotka liittyvät Suomen parhaiden työpaikkojen viitoittamaan edelläkävijöiden joukkoon.


Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut