Ladataan

Tekniikan alalle töitä tarjolla, Vantaa

Perustiedot

Sijainti: Vantaa
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 31.10.2017
Toimiala: Teollisuus

Kuvaus

Etsimme monipuolisiin tekniikan alan työtehtäviin tekijöitä. Töitä löytyy laajasti niin työuraansa aloitteleville kuin myös kokeneemmille alansa ammattilaisille tai harrastuneisuutensa puolesta ammattitaitoa kasvattaneille. 

Oletko LVI-alan ammattilainen? Kokenut tai aloitteleva kone- ja metallialan koulutuksen omaava? Pidätkö autojen rassaamisesta, moottoreista tai tehtävistä, joissa teet työtä käsilläsi ja näet työn tuloksen? Mikäli vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä niin laita hakemuksesi tulemaan!

Töitä on tarjolla vakituisista määräaikaisiin ja keikoista osa-aikaisiin. Työpaikat siis sopivat sekä opiskelijoille tai uusien haasteiden etsijöille että kokeneille konkareille ja pitkäaikaista työsuhdetta etsiville.

Hae tehtäviin ja kerro hakemuksessasi ainakin kokemuksestasi ja koulutuksestasi sekä minkälaiset tehtävät sinua kiinnostavat. Laita hakemuksesi nopeasti, sillä täytämme paikkoja jatkuvasti jo hakuajan aikana. 

Mikäli jokin jäi askarruttamaan niin laita kysymyksesi osoitteeseen tomi.kolu@adecco.fi tai soita numeroon 040 640 3118.

Hae työpaikkaa

Hakemuksessa käytetään Oma Sihti-sivun tietoja. Kirjaudu siksi ensin sisään Sihti-palveluun. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, voit luoda tunnuksen ja hakea työpaikkaa alla olevasta linkistä.