Ladataan

Tekninen asiakkuuspäällikkö sopimusvalmistukseen, Virrat

Perustiedot

Sijainti: Virrat
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 22.10.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Suunnittelemme ja tuotamme älykkäitä ympäristötuotteita, IBC-säiliöratkaisuja ja rotaatiovalutuotteita erilaisten materiaalien turvalliseen ja tehokkaaseen säilyttämiseen, kuljettamiseen ja käsittelyyn. Valmistamme myös innovatiivisia rotaatiovalettuja tuote- ja komponenttiratkaisuja sopimusvalmistusasiakkaillemme.  

Finncont Groupiin kuuluu myös Flaaming Oy ja yhteinen liikevaihto on lähes 30 milj. € ja tehtaamme sijaitsevat Virroilla ja Lahdessa. Meitä Finnconttilaisia on tänään n. 150 henkilöä. Finncont on savuton työpaikka.

Haemme nyt tiimiimme sopimusvalmistukseen teknistä ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat rotaatiovalutuotteiden myynnistä olemassa oleville sopimusvalmistusasiakkaillemme ja kartoitat uusia sopimusvalmistuksen asiakkaita. Olet asiakkaan yhteyshenkilönä läpi tuoteprojektin, tukenasi ammattimainen tiimi. Työskentelet Virroilta käsin ja sinulla on matkustusvalmius kotimaan alueella.

Odotamme sinulta teknistä osaamista ja eduksesi katsomme muovialan tuntemuksen. Olet BtoB-myynnin osaaja ja nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä. Haluat olla osaltasi mukana tarjoamassa innovatiivisia ratkaisuja asiakkaalle ja omaat pitkäjänteisyyttä projektien läpiviemiseen. Työskentelet tarvittaessa sujuvasti englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävänkuvan alan markkinajohtajan palveluksessa sekä mahdollisuuden tehtävänkuvasi kehittämiseen.

Hae tehtävään 22.10.2017 mennessä osoitteessa www.sihti.fi. Lisääthän hakemustekstiin palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@sihti.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut