Ladataan

Tekninen huoltomies kiinteistöhuoltoon, Tuusula

Perustiedot

Sijainti: Tuusula
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika alkaa: 03.10.2018
Hakuaika päättyy: 21.10.2018
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Työsuhde alkaa: 08.10.2018
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 7:30-16/pv

Kuvaus


Kiinnostaisiko sinua vakituinen päivätyö Tuusulassa? Haemme asiakkaallemme pitkän työkokemuksen omaavaa tekijää asuin- ja liikekiinteistöjen tekniseen huoltoon. 

Hyvällä hakijalla on kokemusta esimerkiksi automaatiosta, ilmastointi- tai kylmälaitteiden huollosta tai muuta vastaavaa monipuolista teknistä työtaustaa. Sinulla on ajokortti ja pääset kulkemaan Tuusulaan hyvin, työpäivän aikana sinulla on käytössäsi asiakasyrityksemme auto huoltotehtäviä varten. Sinulla on itsenäinen ja reipas työote sekä kiinnostusta monipuolisiin kiinteistöhuollon tehtäviin.  

Työajat sijoittuvat arkipäiville klo 7.30-16 ja tehtävä ei sisällä päivystystä.
 
Jos kiinnostuit tehtävästä, hae siihen heti osoitteessa www.sihti.fi, sillä tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sihdin HR konsultti Niina Kola-Kettunen, puhelimitse 040 6822644 tai sähköpostitse niina.kola.kettunen@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Hakemuksessa käytetään Oma Sihti-sivun tietoja. Kirjaudu siksi ensin sisään Sihti-palveluun. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, voit luoda tunnuksen ja hakea työpaikkaa alla olevasta linkistä.