Ladataan

Tekninen neuvoja (tarjouslaskija) Schiedelille , Espoo

Perustiedot

Sijainti: Espoo
Tyyppi: Rekrytointi
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Rakentaminen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Schiedel Savuhormistot Oy on Euroopan johtava savupiippuvalmistaja, joka tarjoaa energiatehokkaita hormiratkaisuja sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Schiedel on kehittänyt tuotteitaan jo yli 70 vuoden ajan ja se tarjoaa kestäviä, innovatiivisia ja energiatehokkaita ratkaisuja, jotka lisäävät kotien toiminnallisuutta, asumismukavuutta ja viihtyisyyttä. Lue lisää Schiedelistä ja sen tuotteista osoitteesta www.schiedel.fi.
 
Haemme nyt asiakkaamme Schiedel Savuhormistot Oy:n toimeksiannosta teknistä tuoteneuvojaa/tarjouslaskijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsopimus tehdään aluksi vuoden 2018 loppuun asti, mutta jatko on mahdollinen. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Toivomme sinulta rakennusalan koulutusta/ tuntemusta, olet myös voinut hankkia kokemuksesi alalla työskentelyn kautta.

Olet ulospäin suuntautunut, reipas, pitkäpinnainen ja aidosti asiakaspalveluhenkinen henkilö. Oma-aloitteellisuudella ja itsenäisellä työotteella onnistut varmasti saamaan hommat pyörimään.  Suomen kielen suullisen ja kirjallisen taidon lisäksi englannin ja ruotsin kielen taidosta on sinulle työssäsi hyötyä.

Aikaisempi kokemus seuraavista IT-ohjelmistoista on plussaa:
- MS Office
- SAP
- Hootsuite
 
Työ teknisenä tuoteassistenttina Schiedelillä sisältää tarjouslaskentaa, jälleenmyyjien ja loppuasiakkaiden avustamista teknisissä kysymyksissä.
 
Schiedel Savuhormistot Oy tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, hyvän tuoteperehdytyksen ja mukavan tiimin tuen. Tule mukaan Schiedelin rentoon porukkaan!

Hakuaika päättyy 22.4.2018, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Ala-Kulju puh. 0400 363 332 tai sari.ala-kulju@adecco.fi. 

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut