Ladataan

Tekninen tietokoordinaattori, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 15.01.2018
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Rakentaminen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 40 tuntia/viikko

Kuvaus

  Haemme suorarekrytointina rakennusalan asiakkaamme kirjoille teknistä tietokoordinaattoria Tampereelle. 
  
Toivomme sinulta: 
-	Aiempaa kokemusta rakentamisen parista
-	Aiempaa kokemusta dokumentoinnin parissa
-	CAD-maailman tuntemusta
-	Itsenäistä, vastuullista ja oma-aloitteista otetta työhön 
-	Hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja
-	Soveltuvaa koulutusta (insinööri, diplomi-insinööri tmv.)

 
  Tehtävässä pääset toimimaan uudenlaisen palvelutuotteen parissa ja edelleen kehittämään palvelua. Tietokoordinaattorina tehtäviisi kuuluu valtakunnallisen asiakkaan kiinteistöjen ylläpitoa koskevan datan dokumentointia ja päivittämistä. Toimit siis asiakkaan yhteyshenkilönä. Samalla taustallasi toimii rautaisten ammattilaisten joukko, jolle sinun tulisi osata viestittää asiakkaan toiveista ja tarpeista. Työn kuvaan kuuluu myös hieman matkustelua kotimaassa.   

 
  Asiakkaamme on kotimainen ja työntekijäomisteinen rakentamisen asiantuntijayritys. Tulet osaksi ammattitaitoista ja motivoitunutta porukkaa. Soita ja kysy lisätietoja Tampereen Sihdiltä Joonas Vuoriselta, p. 050 444 4417, joonas.vuorinen@sihti.fi. Hae paikkaa sivujemme kautta, tai soittamalla/laittamalla sähköpostia. 
  
Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. Tähtäämme todellisiin täysosumiin! 
  

 
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Sihdin yhteyshenkilöön. Joonas Vuorinen p. 050 444 4417

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut