Ladataan

Teknisen myynnin tukihenkilö , Vantaa

Perustiedot

Sijainti: Vantaa
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 30.04.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Talous
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

YTM-Industrial Oy on teknisten laitteiden, komponenttien ja järjestelmien maahantuontiin erikoistunut yritys, joka työllistää yli 70 ammattilaista. Asiakaskuntamme koostuu monipuolisesti Suomen teollisuuden yrityksistä. Olemme jo vuonna 1977 perustettu dynaaminen ja edelleen kehittyvä yhtiö osana kansainvälistä Indutrade-ryhmää. Indutrade-konserniin kuuluu yli 200 tytäryhtiötä 27 eri maassa, neljällä mantereella. Indutrade konserni työllistää globaalisti yli 5400 ammattilaista.

Haemme nyt asiakkaallemme YTM Industrial Oy-:lle Vantaan Petikkoon
Teknisen myynnin tukihenkilöä vakinaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu pääsääntöisesti tilausten vastaanotto ja käsittely, lisäselvitykset asiakkailta ja toimittajilta, perustarjousten teko sekä kentällä olevien myyjäkollegojen tukeminen ja auttaminen. Työkuva on hyvin monipuolinen ja siihen on mahdollisuus vaikuttaa tuomalla esiin omia vahvuuksia ja kiinnostuksen kohteita.

Hakemamme henkilö tulee nyt eläkkeelle jäävän henkilön tilalle. Prosessitekniikan tiimissä on 15 työkaveria. Työaika arkisin 8-16.00.

Jotta tehtävässä menestyy tulisi hakijoilla olla teknisen alan kiinnostusta ja ymmärrystä joko työn tai koulutuksen kautta, erinomaista asiakaspalvelutaitoa, myynnillistä otetta työntekoon sekä englanninkielen taitoa. Tehtävään koulutetaan.

YTM Industrial tarjoaa monipuolisen ja vakaan työpaikan omistautuneessa tiimissä, hyvät työterveyspalvelut ja e-passin. Lisäksi talossa oma ruokala jossa erinomainen ruoka. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Jos koet että olet hakemamme henkilö ja haluat työskennellä talossa jossa mahtava työilmapiiri, laita heti hakemus ja lisää siihen ansioluettelo sekä palkkapyyntö mutta kuitenkin viimeistään 30.4.2017. Haastattelut aloitamme heti ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisäkysymykset arkisin 9-16.00 Rekrytointipalvelu Sihti, Susanne Gustafsson 050-444 4471, susanne.gustafsson@sihti.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut