Ladataan

Teollisuuden projekti-insinööri, Helsinki

Perustiedot

Sijainti: Helsinki
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 07.08.2017

Kuvaus

Sulmu Oy on alansa johtava yritys Suomessa. Toimitamme ja asennamme teollisuudelle lujitemuovista ja vahvistetusta kestomuovista valmistettuja putkistoja, säiliöitä ja savukaasupesureita sekä -piippuja. Asiakkaitamme ovat Suomen suurimmat puunjalostus-, kemian- ja kaivosteollisuusyritykset sekä voimalaitokset.

Liikevaihtomme on noin 6 M€. Tuloksen tekijöitä yhtiössämme on 40 henkeä. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Imatralla ja Oulussa. Lisätietoja yrityksestämme www.sulmu.fi

Haemme ammattitaitoiseen tiimiimme Helsingin Vuosaareen 
TEOLLISUUDEN PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Sinulla on kokonaisvastuu laiteasennushankkeidemme johtamisesta ja toteutuksesta. Tehtävä sisältää mm. työmaiden johtamista ja töiden organisointia, materiaalihankintoja, dokumentointia sekä asiakasyhteistyötä. Lisäksi osallistut tehtävässä projektien tarjouslaskentaan. 

Edellytämme sinulta insinöörin koulutustaustaa ja jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Voit olla myös urasi alkuvaiheessa oleva tuleva alan ammattilainen, joka valmis kehittymään tehtävässä. Toivomme, että olet työskentelyotteeltasi itsenäinen ja suunnitelmallinen. Lisäksi jos olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja ja tartut mielelläsi uusiin haasteisiin, saatat olla etsimämme ammattilainen. Työssä vaaditaan matkustushalukkuutta, sillä projektisi tulevat sijaitsemaan ympäri Suomea.

Mahdollisesta teollisuuden putkisto- ja /tai laiteasennuksien työnjohto ja projektihallintakokemuksesta on tulevassa tehtävässä hyötyä.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen vakituisen työtehtävän kehittyvässä teollisuuden yrityksessä. Pääset osaksi rentoa ja mukavaa työyhteisöä, jossa voit kehittyä ja oppia uutta. Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä projektipäällikön tehtäviin. 

Hae tehtävää pikaisesti, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemus Sihdin kotisivujen kautta (www.sihti.fi) ja lisääthän profiilisiin myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa Liisa Jenkins puh. 040 4804028, liisa.jenkins@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut