Ladataan

Teollisuusompelijoita Tampereelle, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 02.12.2018
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Tammer-Suoja Oy on vuonna 1983 perustettu ajoneuvojen istuinsuojien ja peitteiden sekä lentokonematkustamoiden verhoilu- ja sisustustuotteiden suunnitteluun, valmistukseen ja myyntiin erikoistunut yritys. Päätuotteitamme ovat merkkikohtaiset TAMMERS -istuinsuojat ajoneuvoihin sekä ilmailupuolelle lentokoneiden istuinsuojat, lattiamatot, verhot ja pehmusteet.

Yrityksemme toimii lisäksi ajoneuvo- ja työkoneteollisuuden toimittajana. Toimitamme asiakkaillemme valmiita ja puolivalmiita tuotteita sekä lisäksi materiaaleja.

Huolellinen suunnittelu on perusta korkeatasoisille ja mittatarkoille tuotteillemme. Suunnittelu tapahtuu ajanmukaisessa, viimeistä tekniikkaa hyödyntävässä digitaalisessa ympäristössä niveltyen saumattomasti tuotantoprosessiin. Lopputuloksena on aina laadukas Suomessa valmistettu TAMMERS tuote.

 

Haemme nyt asiakkaallemme Tampereelle TEOLLISUUSOMPELIJOITA.

 

Tehtäviisi kuuluu monipuolisten tuotteiden omepelu, esimerkkinä ajoneuvojen istuinpäälliset, matkailuautojen ikkunasuojat tai moottoripyörän suojapeitteet.  Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta teollisuusompelusta sekä tarkkaa työotetta. Kokemus verhoiluompelusta tai matonkanttauksesta katsotaan eduksi.

 

Toivomme sinun olevan työskentelyotteeltasi oma-aloitteinen ja reipas. Ymmärrät tehokkuuden merkityksen työssäsi ja opit mielelläsi myös uusia työtaitoja. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja teet tarkkaa jälkeä.

 

Työtä tehdään arkisin klo 7.00 - 15.00. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.  Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten haethan paikkaa pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Heikkilä,  puh: 0405753208, sanna.heikkila@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut