Ladataan

Tiimipäällikkö energianmittauspalveluun, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 19.10.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Teollisuus

Kuvaus

Tampereen Vera Oy on palveluyhtiö, jonka liiketoiminnan ydin on sähkö- ja ulkovalaistusverkkojen sekä liikennevalojen rakentaminen ja kunnossapito sekä energianmittauspalvelut. Toimimme pääasiassa Pirkanmaalla, mutta projektitoimintaa meillä on koko Suomessa. Liikevaihtomme on 15 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on noin 100 sähköalan huippuammattilaista. Tampereen Vera Oy on osa Tampereen Sähkölaitos -konsernia.

Haemme nyt energianmittauspalveluun TIIMIPÄÄLLIKKÖÄ

Tiimisi esimiehenä vastaat operatiivisen asennustiimin toiminnasta ja tuloksentekokyvystä. Johdat ja kehität omaa tiimiäsi, vastaat töiden resursoinnista ja alihankinnoista. Vastaat myös tiimisi työturvallisuus- ja ympäristöasioista. 

Olet kannustava tiimipelaaja ja sinulla on kykyä luoda hyvää henkeä työyhteisössä. Tehtävässä onnistumisen edellytyksenä on halu kehittää ja uudistaa tiimin toimintaa ja sen tuottamia palveluita. Aikaisempi kokemus esimiestehtävistä ja projektitoiminnan johtamisesta katsotaan eduksi. Edellytämme tehtävään soveltuvaa sähköalan koulutusta.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, tiiviin työyhteisön, haasteellisia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi.

Hae tehtävään osoitteessa www.sihti.fi 19.10.2017 mennessä. Lisääthän hakemustekstiin palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut