Ladataan

Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä Oulun keskustaan, Oulu

Perustiedot

Sijainti: Oulu
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 13.09.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Talous
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 37,5h/vk

Kuvaus

Haemme tilitoimisto asiakkaallemme tilinpäätöstaitoista tai KLT tutkinnon suorittanutta kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksellämme on vahva kokemus yritysten kokonaisvaltaisesta taloushallinnon hoidosta, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. 

Toivomme sinulta vähintään 5-vuoden kokemusta vaativien kirjanpitojen hoidosta tilinpäätöksineen ja veroilmoituksineen. Sinulla on kokemusta eri yhtiömuotojen kirjanpidoista; OY:stä, RY:stä  ja eduksi katsotaan konsernitilipäätöstaito. Olet tottunut työskentelemään haasteellisten kirjapitojen ja tilipäätösten kanssa.

Hoidat itsenäisesti nimettyjen asiakkaiden kirjanpidot tilinpäätöksineen ja veroilmoituksineen. Asiakkaina on isoja rakennusalan yrityksiä, kauppoja, ravintoloita sekä isoja yhdistyksiä. Työnkuva muotoutuu tehtävään valitun henkilön osaamistason mukaisesti. 

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, ajanmukaiset työvälineet, hyvät henkilöstöedut sekä työpaikan sinua työssäsi tukevassa, dynaamisessa ja innovatiivisessa työyhteisössä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on jättää työhakemus sivujemme oheisen linkin kautta ja tuoda paras osaamisesi esille viimeistään 21.07.2017. Liitä hakemukseen myös CV ja palkkatoiveesi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Häkkinen , p. 050 4444 460, hanna.hakkinen@sihti.fi

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen
ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea
henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. Tähtäämme
todellisiin täysosumiin!


Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut