Ladataan

Traktorinkuljettaja, Kangasala

Perustiedot

Sijainti: Kangasala
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 09.09.2018
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Teollisuus

Kuvaus

Haemme asiakasyritykselle moniosaajaa traktorin- ja kuorma-autonkuljettajan tehtäviin Sahalahteen. Työtehtäväsi koostuvat yleisistä maatalouden töistä, mutta päätehtäväsi on kuitenkin toimia traktorinkuljettajana maatalouskoneurakoinnissa.
    
Toivomme sinulta aiempaa kokemusta maataloustöistä sekä hyvää traktorinajotaitoa. Arvostamme hyvää koneiden käsittelytaitoa sekä teknistä osaamista. Osaat huoltaa koneita, pitää ne kunnossa sekä ymmärrät huoltamisen merkityksen tulevaisuutta ajatellen. 

Olet myös valmis tekemään pidempää päivää tarvittaessa, etenkin sesonkien aikana. Omaat reippaan ja tekevän asenteen, etkä pelkää sotkea käsiäsi.  C-kortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn luonnonläheisessä ympäristössä sekä mukavan ja rennon työyhteisön, jossa puhalletaan yhteen hiileen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde on pitkäaikanen. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, mutta hyvän tekijän on mahdollista rekrytoitua asiakasyritykseen. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan paikkaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja antaa Sofia Lavaste, sofia.lavaste@adecco.fi 

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut