Ladataan

Trukinajotaitoinen varastotyöntekijä, Vantaa

Perustiedot

Sijainti: Vantaa
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika alkaa: 30.03.2017
Hakuaika päättyy: 30.04.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Työsuhde alkaa: 15.04.2017
Työsuhde loppuu: 30.09.2017
Toimiala: Talous
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 37h/vko

Kuvaus

Työntömastotrukinkuljettaja ? Tule mukaan osaksi mukavaa ja vauhdikasta työyhteisöä kehittymään alan ammattilaisena kansainvälisessä ja arvostetussa logistiikkayrityksessä !

Haemme lentokentän läheisyydessä sijaitsevalle asiakkaallemme osaavia työntömastotrukinkuljettajia 3-vuorotyöhön. Työsuhteet ovat alkuun määräaikaisia, mutta ripeille ja oma-aloitteisille osaajille on tarjolla mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen 3-6 kk työssäolon jälkeen.

Hakemamme henkilöt ovat käyttäneet työntömastotrukkia aikaisemmin työtehtävissä. Katsomme eduksi kokemuksesi korkeakeräilystä, mutta se ei ole välttämätön. Lisäksi arvostamme aikaisempaa työkokemusta kiireisessä terminaaliympäristössä. Työssä olet ripeä, ja osaat oma-aloitteisesti tarttua toimeen.    

Työtehtäviin kuuluu terminaaliympäristön vaihtelevat työtehtävät. Osastosta riippuen työ painottuu joko työntömastotrukilla keräys- ja hyllytystehtäviin, tai keräilyyn korkeakeräilijällä.

Tarjoamme osaaville työntekijöille alan parhaan palkkauksen, monipuoliset työtehtävät, sekä mahdollisuuden kerryttää työkokemusta johtavassa logistiikka-alan yrityksessä. Työpaikalla viihdytään erinomaisesti, ja saat ympärillesi kivan ja kannustavan työyhteisön

Aloitus tehtävässä on joustavasti huhti-toukokuun aikana, mutta täytämme paikat sitä mukaa kun löydämme sopivat osaajat. Hae siis heti ! Osaava työntömastotrukin taitaja? Ota yhteyttä niin kerron lisää.  
Hakuprosessia hoitaa Vasili Simanov, 040 630 0810, vasili.simanov@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut