Ladataan

Trukkikuski asiakkaallemme Oulun seudulle, Oulu

Perustiedot

Sijainti: Oulu
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika alkaa: 30.09.2018
Hakuaika päättyy: 14.10.2018
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhde alkaa: 15.10.2018
Työsuhde loppuu: 31.12.2018
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Haluatko liittyä reippaaseen, tekevään ja mukavaan työyhteisöön logistiikkatoimintojen pariin? Haemme kumiteollisuudessa toimivalle asiakkaallemme TRUKKIKUSKIA. 

Työn kuvaus:
Työ on määräaikainen loppuvuoteen saakka, mutta töiden jatkuminen on hyvinkin todennäköistä. Työ tapahtuu 3-vuorossa ja viikonloput ovat vapaata. Tulet huolehtimaan tehtaan varastotoiminnoista omalta osaltasi, aktiivisena osana muuta logistiikan ja tuotannon tiimiä. 

Toivomme sinulta:
Edellytämme sinulta reipasta ja ripeää työotetta eikä pieni likaantuminen työnparissa säikäytä sinua. Haluat antaa parhaasi koko työyhteisön hyväksi, kykenet fyysiseen työhön ja kannat vastuun omasta työstäsi. 

Edellytämme aikaisempaa kokemusta trukilla ajamisesta. Työturvallisuuskortti luetaan eduksi kuten myös valmius osallistua tuotantotyöhön, jos tarve niin vaatii. Työ on keskeytyvää 3-vuorotyötä.

Tehtäviisi kuuluu:
Tehtäviisi kuuluu osallistuminen joka päiväiseen varaston työhön. Lastaat ja purat kuormia, huolehtien omalta osaltasi kuljetusten sujuvuudesta.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen ja Adeccon henkilöstöedut sekä kattavan perehdytyksen tehtävään.

Jätä CV ja hakemus viimeistään 14.10.2018 osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Consultant Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi tai puhelimitse, p. 040 649 3121.


Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut