Ladataan

Tuotantokoneenkäyttäjä muovialan asiakkaallemme, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere, Tampere
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 22.10.2017
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Haemme vesileikkaajaa muovialan asiakasyrityksellemme Tampereelle. Työ on kokoaikainen 2-vuorotyö.

Käytössä on CN ohjattu vesileikkuukone. Työ on luonteeltaan sellainen, että tarkkuus ja huolellisuus ovat tekijällä tärkeitä ominaisuuksia. Työssäsi käytät CV ohjattua tuotannon konetta, jolla tehdään vesileikkausta esim. muoville. Tehtävääsi ei kuulu ohjelmointi, työmääräimen saat valmina. Työmääräimen perusteella syötät ohjelman koneelle ja toimit koneenkäyttäjänä.

Etsimällämme henkilöllä on hyvä motivaatio työhön, iloinen asenne ja halu oppia uutta. Työ on jokseenkin fyysistä, joten hyvästä kunnosta ei ole haittaakaan. Arvostamme tietysti aikaisempaa kokemusta vesileikkauksesta tai muusta tuotannon työstä, mutta tärkeintä meille on kuitenkin motivaatio ja mahdollisuudet/halu oppia tehtävä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Yrityksen ideologiaan kuuluu, että tekijöille halutaan opettaa monta eri tehtävää, joten työssä pääsee kehittymään. Tehtävissä menestymiseksi saat taustallesi mukavan ja osaavan työporukan.

Hae pian, teemme haastatteluita jo hakuaikana. Työ alkaa heti sopivan 
henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Konsultti Teija Rauhala, puh 040 585 1920, teija.rauhala@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut