Ladataan

Tuotantokoneenkäyttäjä muovialan asiakkaallemme, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 20.05.2018
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Asiakkaamme toiminnan kasvaessa ja kehittyessä, etsimme nyt alkutuotannon tiimiin lisävahvistusta TUOTANTOKONEENKÄYTTÄJÄKSI pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereen tehtaalle. 

Arvostamme kokemusta teollisuuden tuotantotehtävistä, mutta oikea asenne ja motivaatio ovat silti tärkeimmät ominaisuutesi. Pystyt tekemään työtä itsenäisellä työotteella, tarkasti ja huolellisesti. Olethan taitava työkalujen käyttäjä, ja opit nopeastikin uusia työskentelytapoja. Työskentelytavaltaan sopiva tekijä on positiivinen ja omaa hyvän asenteen työtä kohtaan. Oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva työskentelytapa ovat tärkeitä ominaisuuksia tekijälle.

Tehtäviisi kuuluu alkutuotannon koneiden käyttämistä. Toki koneita tulle myös säätää- ja huoltaa. Haemme joustavaa tekijää, joka nauttii vaihtelevista työtehtävistä, eikä hätkähdä vaihtaa konetta työpäivän aikana. Laadunvalvontatehtävät ja tuotteiden pakkaus kuuluvat tietysti myös työnkuvaan.

Työ on ajoittain melko fyysistäkin, joten hyvästä kunnosta ei ole ainakaan haittaa. Työ on vuorotyötä, joten onhan sinulla valmius työskennellä myös 3-vuorotyössä. Työ on osittain kemiallista, joten se ei sovellu hakijalle, jolla on astma tai voimakkaita allergioita.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä kasvavan kansainvälisen yrityksen palveluksessa sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena Rekrytointipalvelu Sihti Oy:ssä, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus pitkään työsuhteeseen asiakasyrityksessämme. 

Mikäli tunnistit ilmoituksesta itsesi ja kiinnostuit paikasta, hae sitä jo tänään! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR konsultti Teija Rauhala, 040 585 1920. 

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut