Ladataan

Tuotantokoneenkäyttäjä muovialan yritykseen, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 28.01.2018
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Etsimme tuotantotyöntekijää muovialan asiakasyrityksellemme Tampereelle. 

Arvostamme soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta teollisuuden tehtävistä, etenkin kokemus tuotantokoneiden käyttämisestä on sinulle eduksi. Tärkeätä meille on, että Sinulla on aktiivinen ja oma-aloitteinen työote, hyvä työmotivaatio ja halu oppia uutta. Työhön perehdytetään!

Tehtäviisi kuuluu erilaisia tuotannon tehtäviä, kuten mm. tuotannon koneiden käyttämistä. Työ on koneen valvontaa johon kuuluu mm. raaka-aineen lisääminen koneelle. Työhön haetaan joustavaa tekijää, joka mielellään opettelee myös uusia tehtäviä ja vaihtaa sujuvasti päivän aikana koneelta toiselle jos tarvetta on.

Tarjoamme Sinulle kilpailukykyisen palkan ja työn vakavaraisessa kansainvälisessä yrityksessä osana mukavaa työporukkaa. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Hervannassa. Työtä tehdään 3x12h vuoroissa per viikko, työpäivät vaihtelevat. Työvuorot ovat 6-18 ja 18-06.

Mikäli tunnistit itsesi ja kiinnostuit paikasta, hae sitä jo tänään. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Haastattelut aloitamme siis jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Konsultti Teija Rauhala, puh 040 585 1920, teija.rauhala@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut