Ladataan

Tuotantotyöntekijä Akaaseen, Akaa

Perustiedot

Sijainti: Akaa, Akaa
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 25.11.2018
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Toijalan Koneterä Oy:llä on pitkäaikainen kokemus terien ja teräjärjestelmien valmistuksesta ja huollosta. Toiminta perustuu  laadukkaisiin raaka-aineisiin, tekniseen osaamiseen, joustavaan tuotantoon ja jatkuvaan kehitystyöhön. Toijalan Koneterä Oy perheyritys joka on perustettu vuonna 1986. Yritys sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Akaan Toijalassa.Haemme asiakasyrityksellemme Toijalan Koneterä Oy:lle tuotantotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ on kokoaikainen päivätyö.
 
Työ sisältää monipuolisia metallialan tehtäviä, kuten esim. hiontaa. Työssäsi tulet valmistamaan erilaisia ja kokoisia teriä metallista. Työskentelyvälineinä käytät erilaisia hiomatyökaluja ja isojen osien nosteluun löytyy toki erilaisia apuvälineitä. Työ on luonteeltaan fyysistä, joten hyvä fyysinen kunto helpottaa työn tekemistä.

Tärkeimmät ominaisuudet tähän tehtävään on reipas tekemisen meininki ja hyvä asenne työntekoon. Olethan myös työskentelyotteeltasi oma-aloitteinen ja joustava tiimipelaaja. Toki kokemus vastaavista tehtävistä tai esim. metallialan koulutus on hakijalle eduksi, mutta ne eivät ole missään nimessä ole välttämättömiä. Tärkeintä on työinto ja halu opetella nämä tehtävät.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn vakavaraisessa yrityksessä. Saat työssä menestymisen tueksi ammattimaisen tiimin ja sinut perehdytetään hyvin tehtäviisi. Työ alkaa määräaikaisena työsuhteena Rekrytointipalvelu Sihti Oy:ssä, jonka jälkeen sinun on mahdollista työllistyä asiakasyrityksen kirjoille.

Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydettyä, joten haethan paikkaa pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Konsultti Teija Rauhala, puh 040 585 1920, teija.rauhala@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut