Ladataan

Tuotantotyöntekijä Länsi-Tampereelle, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 28.01.2018
Toimiala: Teollisuus

Kuvaus

Haemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ muovialan asiakasyrityksellemme Länsi-Tampereelle. Työ on pääasiassa tuotannon koneiden käyttämistä ja valvontaa. Haemme tarkkaa, tunnollista ja huolellista työntekijää, jolla on mahdollisuus työskennellä 2- vuorotyössä. 3-vuorovalmius täytyy myös löytyä.

Toivomme hakijoilta työkokemusta tuotannon tehtävistä. Erityisesti muovin raaka-ainetuntemus ja kokemus muovimuottien asettamisesta on ehdottomasti eduksi. Tärkeintä on kuitenkin reipas ote työntekoon ja halu oppia uutta. Työhön perehdytetään.

Työtä tehdään siistissä tehdasympäristössä ja mukavassa työporukassa. Mikäli kiinnostut paikasta, hae sitä jo tänään. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Pystythän sitoutumaan tehtävään pitkäksi aikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Rekrytointipalvelu Sihti Oy, HR Konsultti Teija Rauhala, p. 040 585 1920 tai teija.rauhala@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Hakemuksessa käytetään Oma Sihti-sivun tietoja. Kirjaudu siksi ensin sisään Sihti-palveluun. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, voit luoda tunnuksen ja hakea työpaikkaa alla olevasta linkistä.