Ladataan

Tuotantotyöntekijä Ylöjärvelle, Ylöjärvi

Perustiedot

Sijainti: Ylöjärvi
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 18.11.2018
Toimiala: Teollisuus
Viikkotyöaika: 37,5

Kuvaus

Etsimme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijää pakkausteollisuuteen pakkaus ja koneenkäyttäjän työtehtäviin. 

Työ alkaa ensisijaisesti pakkaustehtävistä, josta työntekijä koulutetaan koneenkäyttäjäksi. Tehtäviin kuuluukin erilaiset tuotantokoneiden kunnossapito- ja valvontatehtävät sekä muut pakkausteollisuuden tuotantotehtävät. Sopimus tehdään alustavasti vuoden loppuun, mutta hyvälle tekijälle töitä on tarjolla pitkäksi aikaa.  

Toivomme, että sinulla on jo vähän kokemusta tuotantotöistä tai tuotantokoneenkäytöstä. Lyhyetkin pätkät tuotannon parissa katsotaan eduksi. Olethan huolellinen, tarkka ja innokas oppimaan uutta? Reipas ja oma-aloitteinen asenne ratkaisee!

Työ on keskeytymätöntä kolmivuorotyötä; 2 aamuvuoroa, 2 iltavuoroa, 2 yövuoroa, jonka jälkeen seuraa 4 päivän vapaa. Tunteja kertyy täydet 37,5 h ja palkkaus muovi- ja kemiatuoteteollisuuden TES:n mukaan. Aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän alan vahvalla toimijalla. Tehtävässä pääset kehittämään taitojasi tuotannon parissa sekä pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä, jotka tukevat sinua päivittäisessä työssäsi. 

Kiinnostuitko? Haethan paikkaa pikaisesti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Teija Kautto, 040 585 1920.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut