Ladataan

Tuotantotyöntekijä muovialan yritykseen, Virrat

Perustiedot

Sijainti: Virrat
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika alkaa: 27.11.2017
Hakuaika päättyy: 10.12.2017
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Etsimme tuotantotyöntekijää muovialan asiakasyrityksellemme Virroille. 

Arvostamme soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta teollisuuden tehtävistä, etenkin kokemus muovi- ja kemianteollisuudesta katsotaan tietysti eduksi. Tärkeätä meille on, että Sinulla on aktiivinen ja oma-aloitteinen työote, hyvä työmotivaatio ja halu oppia uutta. Työhön perehdytetään!

Tehtäviisi kuuluu erilaisia tuotannon tehtäviä, kuten mm. tuotannon koneiden käyttämistä.  Pääasiassa työtä tehdään ruiskuvalupuolella. Tähän hommaan ei ole valmista tekijää, vaan työ opettaa tekijänsä. Sen vuoksi onkin tärkeätä, että olet työskentelytavaltasi reipas, tekevä ja omaat aidon halun oppia ja kehittyä tehtävissäsi.

Tarjoamme Sinulle työn Suomelaisessa yrityksessä osana mukavaa työporukkaa. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työtä tehdään pääasiassa 2-vuorossa. Työssä on mahdollisuus myös 3-vuoroon.

Mikäli tunnistit itsesi ja kiinnostuit paikasta, hae sitä jo tänään. Avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haastattelut aloitamme siis jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Konsultti Teija Rauhala, puh 040 585 1920, teija.rauhala@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut