Ladataan

Tuotantotyöntekijä telaosastolle Kiikan tehtaalle, Sastamala

Perustiedot

Sijainti: Sastamala
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 19.02.2018
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Teknikum on johtava pohjoismainen polymeeriteknologia-alan konserni, jonka ratkaisut auttavat asiakkaita ympäri maailmaa. Yhtiö on perustettu vuonna 1989. Teknikum konserniin kuuluvat Teknikum Oy Vammalan tehdas, Teknikum Oy Kiikan tehdas ja Teknikum Sekoitukset Oy Keravalla. Sekä lisäksi tuotantoyhtiö Kiinassa ja myyntiyhtiö Saksassa. Konsernin henkilöstömäärä on noin 400 henkilöä ja sen liikevaihto n. 50 miljoonaa euroa.

Haemme tuotantotyöntekijää telaosastolle Teknikum konsernin tuotantoon Kiikan tehtaalle Sastamalaan. Työ pitää sisällään mm. kumiraaka-aineen valmistusta (työssä käsitellään raakakumilevyjä), käsisorvausta, kuminkäärintää (telanvalmistusta). Työ on hyvin monipuolista ja vaihtuvaa ja siinä käytetään myös mm. nosturia, trukkia, pumppukärryä, luetaan piirrustuksia ja leikataan kumia käsin.

Työ on osittain kemiallista, joten työ ei sovellu hakijalle jolla on astma tai voimakkaita allergioita. Hyvä kunto on myös eduksi, sillä työ on luonteeltaan fyysistä.  Työtä tehdään osittain porukalla, joten hyvät tiimityöskentelytaidot ovat tarpeelliset. 

Eduksi katsomme opinnot soveltuvilta koulutusaloilta. Tärkeintä kuitenkin on, että sinulla on reipas ja työhön tarttuva asenne ja olet valmis oppimaan uutta. Ethän myöskään hätkähdä monipuolisia hommia, vaan pikemminkin nautit vaihtelevasta työstä.

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Aloitus sopimuksen mukaan joulukuun aikana. Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä myöhemmin suoraa Teknikumin kirjoille.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Rekrytointipalvelu Sihti Oy, Teija Rauhala, puh 040 585 1920, teija.rauhala@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut