Ladataan

Tuotantotyöntekijä, Teknikum Oy, Kiikan tehdas, Sastamala

Perustiedot

Sijainti: Sastamala
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 22.10.2017
Toimiala: Teollisuus

Kuvaus

Teknikum on johtava pohjoismainen polymeeriteknologia-alan konserni, jonka ratkaisut auttavat asiakkaita ympäri maailmaa. Yhtiö on perustettu vuonna 1989. Teknikum konserniin kuuluvat Teknikum Oy Vammalan tehdas, Teknikum Oy Kiikan tehdas ja Teknikum Sekoitukset Oy Keravalla. Sekä lisäksi tuotantoyhtiö Kiinassa ja myyntiyhtiö Saksassa. Konsernin henkilöstömäärä on noin 400 henkilöä ja sen liikevaihto n. 50 miljoonaa euroa.

Haemme tuotantotyöntekijää kumiointitehtäviin Teknikum konsernin tuotantoon Kiikan tehtaalle Sastamalaan päällystysosastolle. Työ pitää sisällään mm. Kumileikkeiden kiinnittämistä liuotinpohjaisilla tartuntaliimoilla teräsrakenteisiin, hiekkapuhallusta isossa lattiapuhaltamossa, liimaus ja maalaustyötä sekä tarkastus/viimeistely/pakkaustöitä.

 Edellytämme hakijalta:
-Tunnollisuutta sekä huolellisuutta.
-Valmiutta sitoutua vuorotyöhön. 
-Kykyä tarttua fyysiseen työhön

Työ on osittain kemiallista, joten työ ei sovellu hakijalle jolla on astma tai voimakkaita allergioita. Hyvä kunto on myös eduksi, sillä työ on luonteeltaan fyysistä.  

Eduksi katsomme opinnot soveltuvilta koulutusaloilta. Tärkeintä kuitenkin on, että sinulla on reipas ja työhön tarttuva asenne ja olet valmis oppimaan uutta.

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa: Rekrytointipalvelu Sihti Oy, Teija Rauhala, puh 040 585 1920, teija.rauhala@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut