Ladataan

Tuotantotyöntekijä, Ii

Perustiedot

Sijainti: Ii, Oulu
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 23.10.2017
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhde alkaa: 23.10.2017
Työsuhde loppuu: 31.03.2018
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 40

Kuvaus

Haluatko liittyä reippaaseen, tekevään ja mukavaan työyhteisöön tuotannon parissa? Haemme asiakkaallemme Iihin TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ puuteollisuuteen.

Työ on päivätyötä ja työn kesto aluksi n. 3kk, mutta terävälle timpurille töitä mahdollisesti pitempäänkin. Tulet huolehtimaan tehtaan tuotannosta omalta osaltasi, aktiivisena osana muuta tuotannon tiimiä.

Edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti annettujen ohjeiden mukaisesti. Haluat antaa parhaasi koko työyhteisön hyväksi, kykenet fyysiseen työhön ja kannat vastuun omasta työstäsi.

Aiempi työkokemus esim. puuntyöstökoneiden käytöstä, pintakäsittelystä, tai muusta monipuolisesta teollisuuden linjatyöstä on eduksi, mutta hyvällä, motivoituneella asenteella pääsee jo mukavasti alkuun. Puualan tutkinto on hakijalle etu, mutta myös muu ns. teknisen alan tutkinto tai työkokemus auttavat alkuun uuden työn oppimisessa.

Tehtäviisi kuuluu osallistuminen jokapäiväiseen tuotannon työhön. Tarkempi työnkuva määräytyy aiemman työkokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Tarjoamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, Adeccon henkilöstöedut sekä kattavan perehdytyksen tehtävään.

Jätä hakemus viimeistään 16.10.2017 osoitteessa www..adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Consultant Annukka Sulonen, annukka.sulonen@adecco.fi tai puhelimitse arkisin klo 15-16 p. 040 687 2632.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut