Ladataan

Tuotantotyöntekijä, Raahe

Perustiedot

Sijainti: Raahe
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika alkaa: 21.05.2019
Hakuaika päättyy: 27.05.2019
Toimiala: Teollisuus

Kuvaus

Etsimme asiakasyrityksellemme motivoitunutta ja työtä pelkäämätöntä

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

Raaheen lähettämötehtäviin.


Työtehtäviin kuuluvat mm. lähetteiden tulostus, lavakirjanpito sekä kuormanpurku. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat keräilytehtävät, hyllytys sekä muut yleiset varastotehtävät.Mitä odotamme hakijalta:

Odotamme aikaisempaa kokemusta lähettämötyöskentelystä, mutta myös varastoalan kokemuksesta tai koulutuksesta on hyötyä tässä työtehtävässä. Työtehtäviin kuuluu paljon rekkojen lastausta sekä purkua, joten trukin käsittelytaidot sinulla tulee olla ajantasaiset. Käytössäsi on myös asiakasyrityksemme oma järjestelmä, joten hyviä atk-taitoja vaaditaan. Tärkeintä kuitenkin työssä menestymiselle on motivoitunut asenne. 


Työt alkavat sopimuksen mukaan kesäkuun alusta, joten hae paikkaa jo tänään. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä!


Jos tunnistit itsesi, jätä hakemus niin otamme yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Teemu Hautala 050 4444 481
teemu.hautala@sihti.fi

Tykkää meistä facebookissa niin saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista työpaikoista: https://www.facebook.com/SihtiOulu/

Rekrytointipalvelu Sihti Oy on henkilöstöhallinnon ja rekrytoinnin notkea ammattilainen. Toteutamme ammattilaisten osuvia rekrytointeja, suorahakuja ja henkilöstövuokrausta. Olemme yritysten johdon ja henkilöstön kokonaisvaltainen kumppani. Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös liiketoiminnan kehittämispalvelut ja soveltuvuuden arvioinnit. Rekrytointipalvelu Sihti Oy on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut