Ladataan

Tuotantotyöntekijöitä Framery Oy:lle, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 02.01.2019
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Framery on alansa edelläkävijä, joka valmistaa ja kehittää äänieristettyjä työtiloja, jotka lisäävät onnellisuutta työpaikoilla. Framery perustettiin vuonna 2010 ja sen tuotteilla ratkaistaan melu- ja yksityisyysongelmia maailman johtavien brändien toimistoissa. Framery on yksi Suomessa nopeimmin kasvavista yrityksistä.

Etsimmekin nyt Frameryn energiseen ja nuorekkaaseen koko ajan kasvavaan joukkoon reippaita ja tarkkoja 

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ monipuolisiin tuotannon tehtäviin suomalaisten innovaatiotuotteiden pariin.

Työssä vaaditaan tarkkuuta ja näppäriä sormia, mutta se on täysin opittavissa työpaikalla tehtävän perehdytysjakson aikana. Työpaikka sopii hyvin myös työuransa alussa olevalle tekijälle eikä aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ole välttämätöntä. Aiemman kokemuksen esimerkiksi tuotannon tai rakennusalan työstä katsomme kuitenkin eduksesi. Jos puu tai lasi materiaaleina ovat ennestään tuttuja, laskemme myös sen eduksesi.

Tärkeintä kuitenkin on, että olet huolellinen ja ahkera työntekijä, jolta löytyy korkea työmotivaatio ja pystyt sitoutumaan tehtävään. Sinut tullaan perehdyttämään tehtävään ja sinulla on takanasi osaavan tiimin tuki.

Frameryllä työtä tehdään hyvässä porukassa, hyvällä fiiliksellä. Työpaikalla on loistava yhteishenki, joten pääset osaksi tätä mukavaa ja rentoa työporukkaa. Työtä tehdään siistissä ja viihtyisässä tehdasympäristössä kahdessa vuorossa. Työ on määräaikainen vuoden loppuun ja tarpeen mukaan pidempään.

Hae paikkaa pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Työ alkaa mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Sihdin/Adeccon HR konsultti Maria-Felicia Järvinen, p. 050 4444480 / maria-felicia.jarvinen@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut