Ladataan

Tuotantotyöntekijöitä Myllyn Paras Oy:lle, Hyvinkää

Perustiedot

Sijainti: Hyvinkää
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika alkaa: 04.05.2017
Hakuaika päättyy: 21.05.2017
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhde alkaa: 08.05.2017
Työsuhde loppuu: 08.05.2018
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Myllyn Paras valmistaa, myy ja markkinoi jauhoja, hiutaleita, suurimoita ja pastaa sekä pakastetaikinoita ja leivonnaispakasteita. Yrityksen kaksi tehdasta sijaitsevat Hyvinkäällä. Myllyssä valmistetaan jauhot, hiutaleet, suurimot sekä pastat. Pakastetehdas on keskittynyt pakastetaikinoiden ja leivonnaispakasteiden valmistukseen. Yhteensä yhtiö työllistää yli sata henkilöä. 

Oletko oma-aloitteinen ja reipas työntekijä? Etsimme nyt Myllyn Paras Oy:lle ainakin kolmea tuotantotyöntekijää pakkamoon ja linjastotyöskentelyyn kokoaikaiseen ja pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Työt alkaa heti oikeiden henkilöiden löydyttyä tehtävään.

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään erilaisissa tuotannontyötehtävissä. Työt ovat pääsääntöisesti vuorotyötä ja fyysisesti raskaita. Edellytämme valmiutta vuorotyöhön. Työsopimukset tehdään vuoden kestoisiksi.

Etsimältämme henkilöltä löytyy asennetta, oma-aloitteisuutta ja motivaatiota työn tekoa kohtaan. Toivomme, että hakijalla on jo jonkin verran työkokemusta tuotannosta. Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy kokemusta erilaisten tuotantokoneiden käytöstä. Emme kuitenkaan edellytä alan työkokemusta, mutta se katsotaan hakijan eduksi. Toivomme, että sinulta löytyy hygieniapassi ja työturvallisuuskortti. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Arvokkaan työkokemuksen lisäksi tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtävään ja työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa Adeccon HR Consultant Jarkko Rissanen sähköpostitse jarkko.rissanen@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut