Ladataan

Tuotantotyöntekijöitä Savuhovi Oy:lle, Kerava

Perustiedot

Sijainti: Kerava
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika alkaa: 13.06.2017
Hakuaika päättyy: 30.06.2017
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhde alkaa: 26.06.2017
Työsuhde loppuu: 30.09.2017
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 37,5 h

Kuvaus

Savuhovi syntyi, kun jo kaiken maailman makkaratehtailua nähneet perustajat löivät kovat päänsä yhteen. Tuosta kopsahduksesta kimposi unelma valmistaa parempaa, paremmin ja oikealla tavalla.Savuhovi valmistaa lihatuotteet tarkkaan harkituilla resepteillä ja vankalla vuosikymmenten kokemuksella. He kunnioittavat vahvasti lihanvalmistuksen perinteitä ja alan vanhoja mestareita. He myös kunnianhimoisesti kehittävät uusia makuelämyksiä. 

Savuhovi etsii nyt ahkeria ja huolellisia tuotantotyöntekijöitä. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä tehtävään. Työsuhde on 3-6 kk:n mittainen, mutta sen jälkeen on mahdollisuus työllistyä Savuhovin omille  kirjoille. Työvuorot ovat arkisin kolmessa eri vuorossa 6-21 välillä. Työtä tehdään viileässä lämpötilassa.

Olet etsimämme henkilö, jos olet työntekijänä ahkera, huolellinen ja näppärä sormistasi. Olet myös oma-aloitteinen ja työskentelytahtisi on ripeä. Eduksesi katsotaan, jos sinulta löytyy kokemusta makkaramassojen valmistuksesta ja makkararuiskutuksesta. Sinulta löytyy myös hygieniapassi.

Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa pihvien valmistus, lihan leikkaus sekä makkaramassan valmistus ja ruiskutus.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen mielenkiintoisessa ja kehittyvässä yrityksessä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hae tehtävään oheisen linkin kautta. Mahdollisia lisätietoja tehtävästä antaa Tia Tilus, p. 040 635 6811, tia.tilus@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut