Ladataan

Tuotantotyöntekijöitä Vantaalle vuorotyöhön, Vantaa

Perustiedot

Sijainti: Vantaa
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 31.03.2019
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Työsuhde alkaa: 06.08.2018
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Etsimme tarkkoja ja huolellisia tuotantotyöntekijöitä 3-vuorotyöhön Vantaalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme - osa avoinna olevista  tehtävistä on vakituisia ja osa määräaikaisuuksia. 

Työtehtäviä on siis useita ja ne sijoittuvat elektroniikkateollisuuden tuotantoprosessin eri vaiheisiin eli joko valmistat  tuotteita erilaisten koneiden avustuksella ja/tai teet mittauksia ja tuotteiden laadunvalvontaa puhdastilassa suojavarusteissa. Työtehtävät eivät vaadi erityistä koulutusta tai aiempaa työkokemusta, sillä tehtäviin perehdytetään yrityksessä. 
Osa tuotantolinjoista siirtyy lokakuussa 3-vuorotyöstä 12-tunnin työvuorojärjestelmään, jolloin niiden työajat ovat klo 07-19 ja klo 19-07. 

Menestyt tehtävässä, jos sinua kiinnostaa rutiininomainen työ rauhallisessa työympäristössä ja työskentelytyylisi on järjestelmällinen ja huolellinen. Et aristele koneiden käyttöä ja tarvittaessa teet niihin perussäätöjä työkaluilla opetetun käytön mukaisesti. Työhösi liittyy jonkin verran tuotteiden nostelua prosessivaiheiden välillä. Puhut sujuvasti suomea ja ymmärrät englanninkielistä tekstiä. Kokemus vuorotyöstä ja tuotantoympäristöstä katsotaan eduksi.    

Jätä hakemuksesi meille pian, sillä tehtävät alkavat heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävistä voit kysyä Tomi Kolulta, tomi.kolu@adecco.fi, 040 640 3118.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut