Ladataan

Tuotantotyöntekijöitä kerrospuristinosastolle, Sastamala

Perustiedot

Sijainti: Sastamala, Sastamala
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 14.10.2018
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Teollisuus

Kuvaus

Teknikum on johtava pohjoismainen polymeeriteknologia-alan konserni, jonka ratkaisut auttavat asiakkaita ympäri maailmaa. Yhtiö on perustettu vuonna 1989. Teknikum-konserniin kuuluvat Sastamalassa sijaitsevat Teknikum Oy Vammalan tehdas, Teknikum Oy Kiikan tehdas ja Teknikum Sekoitukset Oy Keravalla. Teknikumilla on myös myyntiyhtiö Saksassa, myyntiedustus Venäjällä, tuotantoyhtiö Kiinassa sekä unkarilainen tytäryhtiö nimeltään T-Plasztik. Konsernin henkilöstömäärä on noin 700 henkilöä ja sen liikevaihto n. 70 miljoonaa euroa.

Työnkuva:

Haemme tuotantotyöntekijöitä Teknikum konsernin tuotantoon Sastamalaan kerrospuristinosastolle. Työtehtävänä on tuotantomuottien täyttöä kumiaihioilla sekä valmiiden tuotteiden purkua muoteista. Lisäksi tehtäviin kuuluu tuotteiden tarkastus-, viimeistely- ja pakkaustyöt. 


Odotamme sinulta:

Aiemmasta tuotantotyön kokemuksesta on tietysti hyötyä, mutta ennen kaikkea arvostamme hyvää työmotivaatiota, reippautta ja halua oppia uusia tehtäviä. Odotamme sinulta myös valmiutta sitoutua 3-vuorotyöhön.
Tekniset opinnot antavat hyvän lähtölaukauksen tehtävässä menestymiseen.   

Työssä käytetään paljon kemikaaleja, joten se ei sovellu hakijalle jolla on astma tai voimakkaita allergioita. Työ kerrospuristinosastolla on melko fyysistä, joten hyvä kunto helpottaa työn tekemistä.  Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Pääset työskentelemään mukavassa ja ammattitaitoisessa porukassa. Tehtävässä menestymisen tueksi saat hyvän perehdytyksen työhön. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestävät alustavan arvion mukaan marraskuun loppuun.

Kiinnostuitko:       

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Mikäli siis kiinnostuit paikasta, laita hakemus mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Konsultti Teija Rauhala puh 040 585 1920, tai teija.rauhala@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut