Ladataan

Tuotantotyöntekijöitä teollisuuteen, Ylöjärvi

Perustiedot

Sijainti: Ylöjärvi, Tampere
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 23.06.2019
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 40 h / vko

Kuvaus

Etsimme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä teollisuuteen koneenkäyttäjän työtehtäviin. 

Tehtäviin kuuluu tuotantokoneiden käyttäminen ja valvonta- sekä samalla valmiin tuotteen laaduntarkkailu. Myös pienimuotoiset koneiden korjaustyöt ovat osa tehtäviä.  Etsimme tekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.  

Toivomme, että sinulla on jo vähän kokemusta tuotantotöistä tai tuotantokoneenkäytöstä. Lyhyetkin pätkät tuotannon parissa katsotaan eduksesi. Olethan huolellinen, tarkka ja innokas oppimaan uutta? Reipas ja oma-aloitteinen asenne ratkaisee!

Työ on pääasiassa keskeytyvää 3-vuorotyötä. Tunteja kertyy täydet 40h/viikko ja palkkaus muovi- ja kemiatuoteteollisuuden TES:n mukaan. Aloitus heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän alan vahvalla toimijalla. Tehtävässä pääset kehittämään taitojasi tuotannon parissa sekä pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä, jotka tukevat sinua päivittäisessä työssäsi. 

Kiinnostuitko? Haethan paikkaa pikaisesti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Tiina Kolehmainen, 040 198 5508, tiina.kolehmainen@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut