Ladataan

Tuoteasiantuntija, Turku

Perustiedot

Sijainti: Turku
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika alkaa: 12.04.2019
Hakuaika päättyy: 28.04.2019
Toimiala: Rakentaminen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Lähes 50 vuoden ajan Sormat on tarjonnut suomalaisille rakentajille luotettavia ja turvallisia kiinnikkeitä. Olemme Pohjoismaiden johtava rakennusteollisuuden kiinnitystarvikkeita valmistava ja markkinoiva yritys. Asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, teollisuus ja tekninen tukkukauppa. Myynnistämme 75 % tulee viennistä yli 50 maahan. Pääkonttorimme ja kotimainen tuotantolaitos sijaitsevat Varsinais-Suomessa Ruskon kunnassa. Olemme 80 henkilön ammattilaisjoukkue ja liikevaihtomme on noin 20 M€. Sormat on EJOT GmbH:n itsenäinen tytäryhtiö ja vastaa myös EJOT-tuotteiden jakelusta Suomessa. Tunnemme rakentamisen arjen ja olosuhteet – siksi tuotteemme ovat turvallisia, helppokäyttöisiä ja toimivia kaikissa käyttökohteissa.
 
Haemme teknisen tiimimme vahvistukseksi Ruskolle TUOTEASIANTUNTIJAA.
 
Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset tuotehallintatehtävät, myynnin ja markkinoinnin teknisen tukimateriaalin tuottaminen ja tuotekoulutukset asiakkaillemme sekä arkkitehti- ja suunnittelutoimistoille. Toimit myös EJOT-tuoteryhmän tuotespesialistina. Toimipaikkasi on pääkonttorissamme Ruskolla. Raportoit tuotekehitys- ja koulutuspäälliköllemme.
 
Odotamme Sinulta sopivaa teknistä koulutusta esim. rakennus- tai konetekniikan alalta sekä osaamista rakentamisesta ja siihen liittyvistä teknisistä ratkaisuista. Arvostamme kokemusta rakennusalalta esim. suunnittelijana, asiantuntijana tai myynnin tehtävistä. Sekä kirjallinen että suullinen englannin kielen taitosi on sujuvaa. Työskentelyssäsi olet itseohjautuva sekä aktiivinen ja sinulla on aito kiinnostus rakennusalaan sekä teknisiin ratkaisuihin. Palveluhenkisyys ja hyvät yhteistyötaidot ovat myös luontaisia ominaisuuksiasi. Sinulla on hyvät esiintymisvalmiudet ja asiantuntijana kykenet vakuuttamaan alan ammattilaiset.
 
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoista ja laajaa tehtäväkenttää kehittyvässä yrityksessämme. Annamme sinulle perusteellisen sisäänajon sekä jatkuvaa koulutusta toimialaamme sekä tuoteratkaisuihimme.
 
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adeccon kanssa, ja lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon konsultti Ella Faltersack, ella.faltersack@adecco.fi, 040 760 9089. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 30.4.2019 mennessä.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut