Ladataan

Tuotepäällikkö, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika alkaa: 30.11.2016
Hakuaika päättyy: 15.12.2016
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Tervetuloa töihin Tampereen Sähkölaitos -konserniin! Saat 390 uutta työkaveria konsernissamme ja pääset palvelemaan suurta määrää kuluttaja- ja yritysasiakkaita. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä energia-alan näköalapaikalta. Saat työskennellä monipuolisten energiatuotteiden parissa ja autat omalla panoksellasi tekemään asiakkaidemme arjen helpommaksi. 

Nyt etsimme Asiakkuudet-yksikköön

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

Tuotepäällikkö toimii aluksi esimiehensä oikeana kätenä tuotekehityksessä. Jatkossa tuotepäällikkö ottaa kokonaisvastuun tuotekehityksestä. Tämä käsittää tuotteiden koko elinkaaren ideasta lanseeraukseen ja jälkiseurantaan, tuoteportfolion hallinnan sekä näihin liittyvät prosessit. Tuotteita ovat energiatuotteet ja näihin liittyvät palvelut ja muut tuotteet.

Tuotepäällikkö tekee läheistä yhteistyötä myynnin, markkinoinnin sekä ulkoisten kumppaneiden kanssa. Toivomme hakijoilta soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta ja työkokemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää järjestelmällistä, aikaansaavaa ja pitkäjänteistä työskentelytapaa. Arvostamme kokemusta tuotekehityksestä tai energiamarkkinoista, yhteistyökykyä, aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta ja halua vastuunottoon. Tehtävä on uusi Tampereen Sähkölaitoksella.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 14.12.2016 mennessä www.sihti.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Helanti, puh. 050 444 4456, matti@sihti.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut