Ladataan

Tuotetietopäällikkö, Tammer-Tukku Oy, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika alkaa: 11.10.2017
Hakuaika päättyy: 25.10.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Vuonna 1954 perustettu Tammer-Tukku Oy on yksi Pohjois-Euroopan johtavista kuluttajatuoteyhtiöistä. Jatkuvasti uusiutuva noin 20 000 tuotteen valikoimamme kattaa kuluttajan tarpeet hittituotteista kotona päivittäin käytettäviin tuotteisiin. Liikevaihtomme on yli 89 M€ ja olemme ylpeitä voidessamme työllistää lähes 200 kuluttajatuoteammattilaista. Jo kolmannessa polvessa toimivana perheyrityksenä uskomme pitkiin asiakassuhteisiin ja yhteistyökumppanuuksiin.
 www.tammertukku.fi/yritys


Haemme Tampereen toimipisteeseemme TUOTETIETOPÄÄLLIKKÖÄ.


Tuotetietopäällikkönä vastaat tuotetietojen päivittämisestä, rikastamisesta sekä tuotetietojen laadusta. Erityisesti alkuvaiheessa tehtävään kuuluu myös olemassa olevien tuotetietojen läpikäynti ja yhtenäistäminen. Työtehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. 

Tuotetietopäällikön tehtävä on yrityksessä uusi ja siinä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvä organisointikyky, järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä kaupallista ajattelutapaa. Osaat myös kirjoittaa kieliopillisesti hyvää ja selkeää suomea ja englantia. Ruotsinkielentaito katsotaan eduksi. Tehtävässä on paljon rutiineja, mutta on kyettävä myös työskentelemään hektisessä työympäristössä. Aikaisempi kokemus tuotetietojen parissa työskentelystä tai vastaavasta tarkkuutta vaativasta työstä sekä kuluttajatuotteiden tuntemus katsotaan eduksi.

Myöhemmässä vaiheessa tehtävänkuva tulee sisältämään myös tuotemallien vastaanoton, tarkastuksen sekä tuotekuvausten organisoinnin sekä tuotemallitiimin työnjohdolliset tehtävät. Eduksesi katsomme aiemman kokemuksesi työnjohdollisista tehtävistä.

Tuotetietopäällikön tehtäviin kuuluvat:
- Taata tuotetietojen laatu ja yhtenäisyys
- Varmistaa tuotteiden kaupallisuus myynnin ja markkinoinnin eri kanavissa
- Tuottaa tuotteille markkinoinnillista tekstiä
- Tuotemallitiimin töiden organisointi sekä tuotekuvausten koordinointi ja järjestäminen

Tarjoamme:
- Vakaan ja perinteikkään yrityksen työnantajaksesi 
- Vastuullisen, monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän tuotetietojen ja tuotemallien parissa
- Mahdollisuuden toiminnan jatkuvaan kehittämiseen
- Kannustavan tiimin työsi tueksi 	


Jos kiinnostuit uusista haasteista, jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.sihti.fi 25.10.2017 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@sihti.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut