Ladataan

Turvalaiteasentaja, Pirkanmaa

Perustiedot

Sijainti: Pirkanmaa
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 30.04.2019
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Rakentaminen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 40h/vko

Kuvaus

Työn kuvaus: 
  Haemme suorarekrytointina asiakasyrityksemme kirjoille lukitus- ja turvalaiteasentajaa Pirkanmaalle. Sähköalan tausta ja aiempi kokemus rakentamisen parista antavat hyvät lähtökohdat tehtävässä pärjäämiselle. Paikka edellyttää turvasuojaajakorttia, kortti haetaan tehtävään valitulle henkilölle. 
  
Toivomme sinulta: 
-	Aiempaa kokemusta sähköasennuksista
-	Aiempaa kokemusta rakennuksilta
-	Itsenäistä, vastuullista ja oma-aloitteista otetta työhön
-       Kädentaitoja
-	Vähintään B-ajokorttia

Tehtäviisi kuuluu: 
Monipuoliset asennukset kiinteistöturvallisuuteen liittyen. Työhön kuuluu mm. lukitus-, oviautomatiikka-, kulunvalvonta ja kameravalvontajärjestelmät. Kohteet ovat vaihtuvia.  
  

Tarjoamme sinulle: 
Asiakasyrityksemme on töyden palvelun turvallisuusalan erikoisliike. Pääset kehittämään ammattitaitoasi osaavassa ympäristössä. Soita ja kysy lisätietoja Tampereen Sihdiltä Joonas Vuoriselta, p. 050 444 4417, joonas.vuorinen@sihti.fi. Hae paikkaa sivujemme kautta, tai soittamalla/laittamalla sähköpostia. 
  
Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. Tähtäämme todellisiin täysosumiin! 
  
Kiinnostuitko? 
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön. Joonas Vuorinen p. 050 444 4417

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut