Ladataan

Huoltokoordinaattori - YTM Industrial , Vantaa

Perustiedot

Sijainti: Vantaa, Pääkaupunkiseutu
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 31.12.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Haemme suorarekrytointina teknisten laitteiden, komponenttien ja järjestelmien maahantuontiin erikoistuneelle asiakkaallemme YTM-Industrial Oy:lle prosessitekniikan pumppujen, tyhjiötekniikan ja mittalaitteiden huollosta vastaavaa huoltokoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen.  Työntekopaikka sijaitsee yrityksen tuotantotiloissa Vantaan Petikossa. 

Työnkuvaasi kuuluu huollon koordinointi asentajien, asiakkaiden, varaston sekä hankinta- ja myyntitoimintojen välillä. Vastaat huoltoprosessin toteutuksesta vastaanottamalla huoltopyynnöt sekä laatimalla huoltojen tarjoukset ja laskutukset. 

Edellytämme hakijoilta kiinnostusta tekniikan-alan työvaiheiden käytännön toteutukseen ja organisointiin sekä aikaisempaa kokemusta tekniikan parista. Hyvät suulliset ja kirjalliset englannin taidot ovat työssäsi tärkeitä. 

Suoriutuaksesi hyvin tehtävistä on sinulta tärkeää löytyä huumorintajua, itsenäistä ongelmanratkaisukykyä, innostunutta asennetta ja hyvät tietotekniikan taidot. Erityisesti aikaisempi kokemus Microsoft Dynamics AX-toiminnanohjausjärjestelmästä ja aito kiinnostus tekniikkaa kohtaan auttavat sinua tehtävissäsi. 

Asiakaspalveluhenkisyys ja aikaisempi kokemus esimerkiksi teollisuuden kunnossapidosta tai muusta teknisten laitteiden huollosta katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, joiden sisältöön pääset itse vaikuttamaan. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi iloista, kannustavaa ja välittävää työporukkaa, hyvän työterveyshuollon sekä kannustusta hyvinvointiin. Työympäristö on erittäin monipuolinen, pitäen sisällään Suomen merkittävimpiä maahantuojia, laitevalmistajia ja urakoitsijoita sekä muita alan toimijoita.

Mikäli koet olevasi etsimämme huoltoprosessin ja huoltotoimenpiteiden ammattilainen niin laita hakemuksesi tulemaan! 

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja voitte kysyä joko laittamalla sähköpostia osoitteeseen tomi.kolu@adecco.fi tai soittamalla numeroon 040 640 3118. YTM-Industrial Oy on teknisten laitteiden, komponenttien ja järjestelmien maahantuontiin erikoistunut yritys, joka työllistää yli 70 ammattilaista. Asiakaskuntamme koostuu monipuolisesti Suomen teollisuuden yrityksistä. Olemme jo vuonna 1977 perustettu dynaaminen ja edelleen kehittyvä yhtiö osana kansainvälistä Indutrade-ryhmää. Indutrade-konserniin kuuluu yli 200 tytäryhtiötä 27 eri maassa, neljällä mantereella. Indutrade konserni työllistää globaalisti yli 5400 ammattilaista.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut