Ladataan

Työhön osallistuva työnjohtaja, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 27.06.2017
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Normiopaste Oy on maan johtava liikennetuotteiden myyntiin, urakointiin ja valmistamiseen erikoistunut yritys. Tarjoamme asiakkaillemme liikennemerkki- ja opastealan pitkän kokemuksen, uusimman tiedon sekä kehittyneimmän teknologian. Yhdessä huippuluokan materiaalien kanssa ne varmistavat korkealaatuiset ja elinkaarikustannuksiltaan edulliset tuotteet. Teemme tiivistä yhteistyötä suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja viranomaisten kanssa. Liikennemerkkimme ja pystytyspylväämme ovat kaikki CE-sertifioituja.

Urakoimme koko maassa, mutta Suomen suurimman tuotantokapasiteetin omaava tuotantolaitos sijaitsee Tampereen Tesomalla. Liikevaihtomme oli vuonna 2016 5,5 miljoonaan euroa. Katso lisätietoja osoitteesta normi.fi.

HAETAAN TYÖHÖN OSALLISTUVAA TYÖNJOHTAJAA

Haemme osallistuvaa työnjohtajaa eli ns. ”kymppiä” pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereen toimipisteeseen.

Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi insinööri tai teknikko kone-, metalli- tai tuotantotekniikan linjalta tai muulta vastaavalta alalta. Alaa tärkeämpää on kuitenkin valmius osallistua tuotantotyöhön tarvittaessa eri tuotantoaloilta.

Odotamme sinulta hyviä esimiesvalmiuksia, muutaman vuoden kokemusta työnjohdon tehtävistä ja aiempaa kokemusta tuotantotyöstä. Lisäksi hyvät ATK-taidot ovat tehtävän menestyksekkään hoitamisen edellytys. Eduksi katsomme kokemuksen ERP-järjestelmistä, kuten Oscar Softwaresta. Toivomme sinulta täsmällistä ja järjestelmällistä otetta työntekoon.

Lähetä työhakemuksesi 27.6.2017 mennessä osoitteessa www.sihti.fi. Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Taru Smolander, 040 480 6381, taru.smolander@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut