Ladataan

Työmaalogistiikkatyöntekijä, Jyväskylä

Perustiedot

Sijainti: Jyväskylä
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 19.08.2018
Toimiala: Rakentaminen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Hei, oletko ryhmätyötaitoinen, ohjeita kuunteleva ja reipas työturvallisuuskortilla varustettu kaveri? Etsimme asiakkaallemme logistiikkatyöntekijöitä. Työtä tehdään Jyväskylään rakennettavan uuden sairaalan työmaalla ja hyville tekijöille töitä on tarjolla sairaalan valmistumiseen 2020 saakka. Töiden aloitus sopimuksen mukaan elo-/syyskuun aikana. 

Työmaalogistiikkatyöntekijät ottavat vastaan saapuvaa tavaraa ja toimittavat sitä ympäri työmaata. Lisäksi logistiikkatyöntekijät tekevät pihatöitä, lumitöitä, raivausta, siivousta ja muuta työmaan siisteyden ja turvallisuuden kannalta tarpeellista työtä. Työtä tehdään hyvässä porukassa ja huumorintaju auttaa sopeutumaan joukkoon. Työ on välillä fyysistä ja askeleita työpäivän aikana kertyy väkisin.

Toivomme hakijoilta voimassa olevaa Työturvallisuuskorttia, tavallista fyysistä kuntoa ja yhteistyökykyistä asennetta. Aiempi kokemus rakennustyömaalta on plussaa, muttei välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle mukavan työn, rennot työkaverit ja töitä halutessasi pidemmäksikin aikaa. Lisätietoja voit kysyä Jyväskylän Sihdiltä Santeri Salmiselta, 050-4444426 tai santeri.salminen@sihti.fi. Hae paikkaa nettisivujemme sihti.fi kautta tai tule pistäytymään toimistollamme osoitteessa Ilmarisenkatu 1. 

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut