Ladataan

Työnjohtaja korjausrakentamiseen Ouluun, Oulu

Perustiedot

Sijainti: Oulu
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 09.05.2017
Toimiala: Rakentaminen

Kuvaus

Rekrytointipalvelu Sihti Oy on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen. Työllistämme suomalaisille rakennustyömaille vuosittain satoja työntekijöitä ja teemme rakennusalan yrityksiin kymmeniä rekrytointeja. Kasvamme valtakunnallisesti, aina asiakkaidemme lähellä. Tavoitteenamme on rakentaa ja uudistaa henkilöstöpalveluja sekä olla alan pätevin pelaaja. Tähtäämme todellisiin täysosumiin! Lisätietoja yrityksestämme osoitteesta www.sihti.fi

Etsimme yhteistyökumppanillemme   Oulun talosalueelle

TYÖNJOHTAJAA korjausrakentamisen puolelle suoraan asiakkaan palkkalistoille.

Vastaamaan korjausrakentamisen työnjohdollisista tehtävistä. Johdat työyhteisösi työskentelyä tottuneela ja johdonmukaisella esimiesotteella. Vastaat myös henkilöresursseista ja tehtäviisi kuuluu myös toiminnan kehittäminen.

Olet tottunut joukkuepelaaja ja pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn välillä paineenkin alla. Asiakasrajapinnassa työskentely on sinulle tuttua ja tuloksen teko ja laadukas tekeminen itsestäänselvyyksiä.

 Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta (rakennusmestari, rakennusinsinööri) ja kokemusta rakennusalalta ja esimiestehtävistä. Hallitset myös tietotekniikan.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan, itsenäisen vastuualueen ja kasvavan organisaation täyden tuen.

Hae tätä paikkaa pikimmiten.

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti linkin kautta.

Pikaiset yhteydenotot ja lisätietoja: 
Rekrytointipalvelu Sihti Oy, 
Pentti Horttaneinen 
pentti@sihti.fi
050 444 4462


Hae työpaikkaa

Hakemuksessa käytetään Oma Sihti-sivun tietoja. Kirjaudu siksi ensin sisään Sihti-palveluun. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, voit luoda tunnuksen ja hakea työpaikkaa alla olevasta linkistä.