Ladataan

Työnjohtaja, Espoo

Perustiedot

Sijainti: Espoo
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika alkaa: 27.08.2018
Hakuaika päättyy: 30.09.2018
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Työsuhde alkaa: 15.10.2018
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 40h

Kuvaus

Soukan Huolto Oy on vuonna 1968 perustettu kiinteistönhoitoyritys, jossa työskentelee yli 70 alan ammattilaista. Tarjoamme Espoonlahden ja sen lähialueiden taloyhtiöille kokonaisvaltaista kiinteistöhuoltoa. Palveluvalikoimaamme kuuluvat huolto-, siivous- ja remonttipalvelut. Jo lähes 300 taloyhtiötä on valinnut meidät luottokumppanikseen

 
Haemme nyt asiakkaallemme Soukan Huollolle ammattitaitoista työnjohtajaa huolto-osastolle vakituiseen työsuhteeseen. Pääsääntöisenä työskentelypaikkanasi on yrityksen viihtyisät toimitilat Espoon Soukassa. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, kuitenkin viimeistään lokakuun aikana. Olit sitten seuraavaa askelta uralla suunnitteleva LVI-alan ammattilainen, tai kokenut työnjohdon konkari – niin lue alta lisää!
 
Työtehtäväsi kirjo on hyvin monipuolinen. Huolehdit päivittäisellä tasolla resursoinnista ja koordinoit henkilökunnan työkuormaa. Annat tarvittaessa käytännön neuvoja kollegoillesi kentällä, sekä tarpeen vaatiessa et kaihda olla itsekin kädet savessa. Olet yhteyshenkilö asiakkaan suuntaan ja pidät huolen, että asiakas saa Soukan Huollon standardien mukaista korkealaatuista palvelua. Tehtävään kuuluu myös palvelutarjonnan laajentaminen nykyisissä asiakkuuksissa, sekä liiketoiminnan kehittäminen niin asiakkuuksien, kuin sisäisten prosessien osalta.
 
Hakemamme henkilö on sosiaalinen ja ratkaisukeskeinen tyyppi, jolla pysyy langat hyvin käsissään. Toiminnan luonteen vuoksi päivittäin voi olla muuttuvia tilanteita johon on reagoitava nopeasti, jolloin paineensietokykysi ja nopeat päätöksentekotaidot ovat valttia. Aikaisempi kokemus LVISA puolelta on välttämätön, sillä työntekijät turvautuvat sinuun ongelmatilanteissa.  Olet sopivan kaupallisesti asennoitunut, ja neuvottelutaitosi ovat hyödyksi asiakkaiden kanssa asioimisessa. Aikaisempi esimiestausta on hyödyksi, mutta tärkeintä on sinun reilu ja jämäkkä luonteesi. B-ajokortti on pakollinen.
 
Tarjoamme sinulle tehtävän mahtavien kollegoiden ympäröimänä jatkuvasti kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä, jonka toiminnan keskiössä on aina asiakas. Ympärilläsi on kokenut kollegio työnjohtajia, sekä ammattitaitoinen kenttähenkilöstö. Kiinnostuitko? Laita meille tulemaan hakemuksesi palkkatoiveineen. Haastattelut tehtävään tullaan toteuttamaan syyskuun aikana. Hakuprosessissa eteneville teetetään mahdollisesti turvallisuusselvitys. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 15:30-16:30 Vasili Simanov, 040 630 0810, tai sähköpostilla vasili.simanov@sihti.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut