Ladataan

Työnjohtaja, Kokkola

Perustiedot

Sijainti: Kokkola
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 17.03.2019
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Rakentaminen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Inlook Oy on osa 50-vuotiasta sisärakentamiseen erikoistunutta Inlook-konsernia. Rakennustoimintamme kattaa koko Suomen ja Etelä-Ruotsin. Näiden lisäksi meidän teollisuusmaalaamomme toimivat Virossa ja Liettuassa. Konserniliikevaihtomme on noin 79 miljoonaa euroa. Inlookilaisia ympäri Suomen, Ruotsin ja Baltian on jo yli 500 henkilöä.

Pitkät työurat ja pieni vaihtuvuus työntekijöiden keskuudessa kertovat siitä, että teemme jotain oikein. Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö on Inlook-konsernin tuloksellisen toiminnan avain. Haluamme pitää huolta henkilöstömme hyvinvoinnista tarjoamalla muun muassa työhyvinvointia edistäviä tapahtumia, tuemme henkilöstön liikuntaharrastuksia vapaa-ajalla sekä järjestämme henkilöstöllemme erilaisia vapaa-ajan tapahtumia. Katso lisää: www.inlook.fi


Asiakkaamme liiketoiminnan kasvaessa haemme nyt tiimiin vahvistukseksi

TYÖNJOHTAJAA

Kokkolaan


Työnjohtajana vastaat Inlook Oy:n alakattojen, väliseinien ja järjestelmäseinien asennustyöstä kokonaisuudessaan. Tehtäviisi kuuluu muun muassa työmaiden resursointi, suunnittelu, mittaukset, materiaalitilaukset sekä työmaan työnjohto ja hoitaminen aina laskutukseen saakka. Toimit innostavana esimiehenä työntekijöille ja vastaat asiakaspalvelusta eri sidosryhmien kanssa.

Työssä pärjääminen edellyttää työnjohtajan tehtävään soveltuvaa koulutusta tai kokemusta työnjohtotehtävistä ja työmaiden hallinnasta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vaihtelevista työkohteista sekä uudis- että saneeraustyömailta. Lisäksi arvostamme tinkimätöntä turvallisuuskulttuuria sekä laatu- ja kustannustietoisuutta.

Tarjoamme näköalapaikan alan huipulta vastuullisesta ja itsenäisestä työtehtävästä sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen.

Yrityksessämme sinua odottaa rento, hauska ja kannustava työyhteisö, joka on sitoutunut yhteisen menestyksen saavuttamiseksi. 

Rekrytointiprosessia hoitaa yhteistyökumppanimme Rekrytointipalvelu Sihtin rekrytointiasiantuntija Tuomas Lappalainen.

Haethan paikkaa viimeistään 17.3.2019 mennessä lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.sihti.fi.  Työ alkaa sopimuksen mukaan kevään aikana.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. 


Lisätietoja antaa:
Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Tuomas Lappalainen 
p. 050 444 4476
tuomas.lappalainen@sihti.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut