Ladataan

Työnjohtajia maanrakennukseen, Kokkola

Perustiedot

Sijainti: Kokkola, Oulu, Vaasa
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 31.07.2019
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Rakentaminen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme rekrytointitoimeksiantona vakituiseen työsuhteeseen

TYÖNJOHTAJIA

Lepplaxiin, Vaasaan sekä Ouluun.

Työmaat ovat pääsääntöisesti maanrakennuksen tehtävissä, mukana voi olla myös ratatöitä, asfaltti- sekä kuljetusalaa. 

Työnjohtajana työmaa-alueella vastuullasi on mm. työn johtaminen, aikatauluista kiinni pitäminen sekä huolehdit työturvallisuutta noudattavista työskentelytavoista. Vastuullasi on myös osallistua rakennusprojektin suunnitteluun sekä toteutukseen yhdessä johdon kanssa ja vastaat myös omalla osaltasi taloudesta osallistumalla materiaalien sekä palveluiden hankintoihin. Myös laaduntarkastus, dokumentointi, raportointi, asiakaskontaktit sekä suunnitelmallisuus henkilöstön ja resurssien riittävyyden osalta, kuuluu vastuullesi. 

Työsuhde on vakituinen ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 
Toivomme että olet työntekijänä oma-aloitteinen, motivoitunut ja työtavoiltasi tehokas tiiminvetäjä. Hyvät IT-taidot, organisointi- ja yhteistyökykytaidot ovat olennaista työssä menestymisen kannalta. Edukseksi katsotaan myös aiempi työkokemus rakennusalan työnjohtotehtävistä sekä soveltuva koulutus. On tärkeää, että kykenet työskentelemään molemmilla kotimaisilla kielillä (Oulussa ei välttämätöntä) ja omaat työskentelytavat, jotka herättävät luottamusta niin työkavereissa kuin asiakkaissakin. 

Asiakasyrityksemme tarjoaa loistavan mahdollisuuden, vakituisen työsuhteen, viihtyisän työympäristön sekä mahtavia henkilöstöetuja!
Hae tehtävää välittömästi sillä työ alkaa heti oikean henkilön löydyttyä. Tässä on työmahdollisuus, jota et halua jättää välistä!

Lisätietoja paikoista antaa Mari Martinoff 040 486 3996; mari.martinoff@sihti.fi

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen
ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea
henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. 

Tähtäämme todellisiin täysosumiin!

Hae työpaikkaa

Hakemuksessa käytetään Oma Sihti-sivun tietoja. Kirjaudu siksi ensin sisään Sihti-palveluun. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, voit luoda tunnuksen ja hakea työpaikkaa alla olevasta linkistä.